Dag 2 i Moskva

Etter å ha rotet oss inn i en magisk og rar liten krims-krams butikk bega vi oss ut på den lange vandringen til Moskva Zoo.

Una og Stig var yre som unger, mens Linn var en smule mer tilbakeholden og fungerte som støttekontakt. Una fikk streng beskjed om å ikke vandre avgårde på egenhånd (slik hun pleier å gjøre når hun ser interessante ting). Skuffelsen var stor da de første burene var tomme for kattedyrene de skulle innholde, men flokken falt til ro med at de nok var til lunch. Bjørn, gnu, diverse hundedyr, sjiraffer, elefanter, fugler og et utall andre dyr ble observert før man plutselig oppdaget at dyrehagen hadde TO deler man kunne utforske. Plutselig var dyrehagen dobbelt så stor og vi bega oss inn i den nye delen med stor iver. Alskens reptiler og geiter var å finne og endelig fant vi også de etterlengtede kattedyrene. Stig var skuffet over at han ikke fikk se bever... *fnis* Det ble tatt altfor mange bilder og det ble flere ganger hevdet fra den mannlige delen av flokken at man ikke trengte å ta bilder av ALT, noe den kvinnelige delen var sterkt uenige i. Saftis ble konsumert i store mengder og Una påla seg selv å drikke når andre gjorde det for ikke å dø av dehydrering. Etterpå beveget vi oss tilbake mot sentrum og forvillet oss inn på et eksklusivt kjøpesenter hvor vaktene stirret olmt på oss. Heldigvis kom vi oss fort ut igjen og fant en fin tyrkisk restaurant å spise middag på. Vel tilbake på hostellet vasket jentene de meget skitne bena sine og så spilte vi Geni på sengen.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (3)

0
anbefalinger

Grethe - 02.07.2011 - 20:25

Hilsen fra gamlelandet

Det høres ut som dere har det fint! Er imponert over at dere klarte å finne frem til dyrehagen på egen hånd. Det er vel bare skiltet på russisk. Jeg savner bilderfra utflukten i dag, selv om det høres ut som dere har tatt dyrebilder nok for hele reisen. Enig med Stig i at det ikke er nødvendig å ta bilde av alle små og store kryp dere møter. Minnekortet skal vare i 174 dager til. Trym hilser, selv om han sover som en stein nå, etter å ha sett film på tantes rom. Klem


0
anbefalinger

Stian - 02.07.2011 - 22:43

Flott

Så veldig flott ut. Isbjørnen minnet litt om den i Singapore. Holdt på å skrive at den sikkert var bedre tilpasset klimaet i Russland, men +30 er nok ikke helt optimalt det heller :)
Kos dere videre :)


0
anbefalinger

Evelyn - 03.07.2011 - 15:43

Jeg og viiiil!!!

Sitter her og leser updates på bloggen, og det er bare kommet til dag to...! Merker for min del at denne bloggen kommer til å være nærmest som julekalenderen i desember, for jeg sitter og gleder meg til neste innlegg allerede :p hehe... utrolig fine bilder dere har tatt, og høres ut som turen allerede er ganske så fantastisk! Jeg og vil på tuuuur! Men, noen oppdager verden, mens andre står for forøkelse av verden...:p så kanksje det er min tur neste gang! Gleder meg som sagt til neste innlegg ;) Kose dere masse på tur!

Klemziduuu!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til