Dag 3 i Moskva

Etter å ha forsovet oss kraftig skyndtet vi oss ut og praiet en taxi som tok oss til Den Røde Plass.

Her ble Linn og Una nektet adgang til en av kirkene pga de ekstremt uanstendige shortsene sine (ikke knelange). Stig derimot fikk boltre seg fritt. Vi observerte også en merkelig boksformet bygning som senere viste seg å være Lenins mausoleum. Dette oppdaget vi såklart ETTER at det hadde stengt. Vi fikk også med oss St. Basils katedral (den med de store kuplene i mange farger som alle kjenner igjen) da denne kirken tydeligvis ikke er så pirkete på beintøyet. Sulten ble etter hvert overveldende (ingen frokost) så vi fant oss en liten kafe og inntok noe mat. Kafeen viste seg å være omgitt av et kjøpesenter og jentene benyttet sjansen til å smugkikke innom det meste.

Etterpå beveget vi oss i retning av statueparken som var ganske enkel å finne da den ligger like ved en ENORM statue av en mann i en seilbåt. Una Har jevnlig teipet bena sine i dag da hun har en del stygge tilfeller av vannblemmer fra i går, men hun var fortsatt i stand til å henge med. Statuer ble utforsket og bilder ble tatt, deriblant en mengde såkalte "romantiske bilder" (les: klinebilder). Tredje-hjul-på-vognen-følelsen begynner å bli overhengende og Una gleder seg veldig til Stine og Hege kommer i kveld.

Vel tilbake på hostellet sa Unas bein klart i fra at det ville snø i hel**** før hun bega seg ut på gaten igjen i kveld. Dermed stakk paret ut for å fange litt kvelds, mens Una ble igjen for å oppdatere bloggen. Med døren låst.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (5)

0
anbefalinger

Katrine - 03.07.2011 - 18:16

Think Pink;)

Ååååå så bra å høre at dere koser dere:D Teller ned til dere er hjemme igjen! :D

Regnfull klem fra Bergen


0
anbefalinger

Linn - 03.07.2011 - 19:21

Muffins!

Ååååå så bra å høre at dere koser dere:D Teller ned til dere er hjemme igjen! :D

Regnfull klem fra Bergen

Høres bra ut, Katrine. Regner med det blir muffinsfest da. ;D


0
anbefalinger

Katrine - 03.07.2011 - 20:17

Think Pink

Muffinsfest, kakefest, snopefest ja det blir rett og slett en heidundranes sukkerfest med tilbehør:D Gleder meg allerede:D


0
anbefalinger

Norvald - 03.07.2011 - 21:00

Bra start

Ser ut til at dere har fått en bra start på turen, til og med full sommer , fra første dag. Misunner dere.

Mange bra bilder, men savner noen fra de flislagte undergrunn stasjonene.
Kos dere.


0
anbefalinger

Ragnhild - 03.07.2011 - 21:08

Tips

Glemte å si: Ta metro! Det er så sinnsjukt verdt det å ta metro rundt i Moskva og se på stasjonene - skikkelig sovjet-mosaikk. Bare sørg for at Stig reiser seg opp så gamle, russiske damer får sitte hvis de vil.
Og klem til alle - jeg er sjalu!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til