Dag 5 i Moskva

Pissregn i Moskva, bagasjen er tilbake og Stig drar hjem

Vi våknet opp til øsende regnvær, så vi tok oss god tid, før vi gikk for å sjekke ut. Hege og Stine fikk beskjed om at bagasjen skulle leveres en gang mellom 10 og 17, så da var de nødt å tilbringe dagen på hostellet. Linn, Stig og Una forlot de andre for å se på Lenin, men kom ganske fort tilbake, da regnværet ble enda verre. Så da tok vi frem alle spillene våre: sjakk, stigespill, yatzi og kort. Etter ganske mange timer med spill og data, gikk Linn og Una for å kjøpe mat og imens kom sekkene til Hege og Stine. Endelig fikk de ta ett etterlengtet klesskift.

 

 

Filming av HegeNå Una og Linn komtilbake var det et tv-team i fellesrommet/kjøkkenet som holdt på å intervjue en av dem som jobbet på hostellet. Vi satte oss ned og spiste brød med salami, mens vi ventet på at tv-teamet skulle flytte seg slik at vi kunne lage egg og bacon. Men plutselig ble kameraene snudd mot oss og vi får gleden av å bli tv-kjendiser, spesielt Hege som ble filmet mens hun lagde mat. Veldig 4-stjerners middag.

 

 

Una og Linn fulgte Stig til flyplassen. På veien tilbake var de en smule bekymret fordi taxisjåføren kjørte i helt feil retning, men det var heldigvis bare fordi han skulle unngå den enorme køen inn til sentrum. Vel tilbake på hostellet bega vi oss ut for å se på St. Basils katedralen og den Røde Plass.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (5)

0
anbefalinger

Silje, nok en gang - 05.07.2011 - 14:37

woop woop

Eg lurer veldig gjerne på ka kanal det vil gå på?? ;) Håper eggene og baconet ble bra!
Kos dokkar videre, gleder meg til å lese om togturen!


0
anbefalinger

Tore Ravn - 06.07.2011 - 13:19

Togreisen

Når er det planen at dere skal starte togreisen?


0
anbefalinger

Grethe - 07.07.2011 - 11:42

Kjendiser

Kanskje dere blir kjendiser nå? Aldri godt å vite. Ja, nå er Moskva unnagjort. Håper dere får en fin tur med toget. Husk at nå er dere ''bare'' jenter på tur, ettersom Stig har reist hjem igjen. Så --- TAKE CARE!


0
anbefalinger

tovetom - 09.07.2011 - 11:53

god tur

vi følger med dere.dere må ha en fin tur. vi skal passe på mamma og pappa.


0
anbefalinger

Hege - 11.07.2011 - 12:53

...

Onkel Tore: Toget tok vi samme dagen, glemte bare aa skrive det!

Tove&Tom: pass godt paa de og god tur til dere ogsaa


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til