Den Transmongolske Jernbanen

Vi er tilbake på nett! Etter 5 dager på toget.

Den Transsibirske JernbanenDa vi hadde vært på den røde plass på tirsdag dro vi tilbake til hostellet og en taxi tok oss til togstasjonen. Der prøvde vi å snakke med damen i informasjonen for å finne ut hvor toget gikk fra, men hun snakket selvsagt ikke en døyt engelsk. Heldigvis kom det en hyggelig russer som het Irina og hjalp oss. Hun og kompisen Claudios fra Tyskland skulle ut på togtur de også. Vi ble med dem på et supermarked like i nærheten for å hamstre litt mat, men plutselig løp tiden fra oss og vi måtte løpe tilbake til togstasjonen. Irina viste oss perrongen og vi gikk ombord på toget. Kupeen var liten, men veldig ålreit.


Vi ble fort kjent med to finske jenter som het Mia og Liisa og disse to tilbragte vi mye tid med, både frokost og kvelds. Vi ble også kjent med diverse folk, her nevnt ved kallenavn: Australia, Belgium, Dutch, China, Dutchess og Peter Pan. Det var også to svenske jenter som het Hanna og Malin, og et dansk søskenpar. Allerede andre kvelden på toget hadde vi fest i kupeen vår med hele ti stykker inne på en gang, og til sammen 15 som var innom på ymse tidspunkt. Vi gjentok suksessen den tredje kvelden etter å ha hamstret vodka og blandevann på en av stasjonene. Vi holdt det gående til rundt kl to da Bajkal-sjøen endelig var i sikte.


Dagene har gått overraskende fort og vi har ikke kjedet oss et øyeblikk. Vi er faktisk veldig positivt overrasket. Mye av grunnen var nok de fantastiske folkene vi delte reisen med. Eneste kjipe var dassen, men den var også overlevelig. Siste kvelden holdt svenskene fest i kupeen ved siden av oss, men vi kapitulerte da vi skulle opp grytidlig for å gå av toget i Ulan Bator. Australia kom inn og preiket litt, men klarte ikke å overtale oss standhaftige jenter til å stå opp igjen.

 


Nå er vi på Nassans Guesthouse i Ulan Bator og har akkurat spist lunch. Kl er nesten to og vi planlegger å ta en liten lur. I åttetiden skal vi treffe de andre fra toget på en bar og ta noen rolige øl/brus. Var ikke så lett å finne hostellet, men folk er kjempehyggelige og hjelpsomme her, så det gikk til slutt.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (4)

0
anbefalinger

Storesøsteren!!!!! - 10.07.2011 - 9:34

SOM DU VIL UNA:)

Vi ser at du har det bra, og følger alle med på loggen deres. Vi snakker faktisk mer om deg nå enn ellers:), men beklager at jeg ikke viste at det var så viktig å kommentere.
Håper dere fortsetter og kose dere hele tiden, og at beina dine holder ut hele turen:) Det blir kjekt å høre fortsettelsen, og vil vil fortsette å følge med. De fleste av vennene våre følger dere også.nVi er kjempe glad i deg, pass på hverandre, og mellomste ble kjempe glad når du sendte gratulasjoner på sms. Hilser også fra de andre tantebarna dine, og selvsagt SOL:)
Klemn


0
anbefalinger

Disa - 10.07.2011 - 9:36

Hilsener fra Island

Hei, sendre deg også noen hilsender fra varme Island. Fortsett å kose dere.


0
anbefalinger

solfrid - 10.07.2011 - 10:21

tante

hei på deg Linn. Dette er jo akkurat det du liker, nye folk og du kvir deg ikke for å ta kontakt.Er det godt øl derborte enn*? forsatt god tur! klem. Er på stokkenes nå men reiser hjem for å forbereda bryllup nesste uke.


0
anbefalinger

Torill - 11.07.2011 - 6:32

Beroliget

Det var godt for et urolig morshjerte å få kontakt igjen : )
Ser ut for meg at dere har det helt topp. Kos dere.


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til