Dag 2 i Beijing

Klatring på Den Kinesiske Mur, aking og Kung Fu Kid

P10203641.JpgIdag var planen å dra til den Kinesiske Mur. På forhånd hadde vi booket turen gjennom hostellet, så vi visste at vi kom oss til riktig sted. Hele hostellet (virket i alle fall sånn) gikk inn på bussen og der ble vi introdusert for guiden vår Monika. Etter rundt 2 timers kjøring var vi endelig fremme til startpunket for turen. Vi kunne velge mellom å gå opp alle trappene, eller ta den lette veien som var en skiheis opp til muren. Vi valge det siste.

 

 

Vel oppe bestemte vi oss for å gå ut på den eldste og mest spesielle delen av muren. Omgivelsene var utrolig fine, med grønne trær over alt. Det enste som satte litt demper var at et var en del tåke. Men med friskt mot satt vi beina fatt og gikk opp trapp etter trapp etter trapp. Da vi kom til vakttårenene var det mulig å klatre opp i dem, for å få bedre utsikt. Her så Una en lien kolibri. Da vi var ferdig med denne delen, bar det videre til en "nye" delen, som egentlig var ganske lik den gamle delen, bare mindre bratt. I det ene vakttårent fant Una en liten firfirsle, som hun stolt klarte å få ett bra bilde av.
Det var ganske varmt og klamt oppe på muren, for nå var solen kommet frem, så vi bestemte oss for å gå ned. Istedet for å gå ned trappene eller ta skiheisen, tok vi og akte på en slags bob-bane. Det var kjempekjekt og litt skummelt til og begynne med, men etterhver tok Hege frem kameraet og fikk filmet deler av turen. Vel nede var det på tide med lunsj sammen med de andre fra hostellet. Vi fikk god kinesisk mat og alle ble god og mett. Så var det bare å hoppe på bussen som tok oss med tilbake til hostellet.

 

 

 

Senere på kvelden var vi på Kung Fu show. Det var en slags blanding av dans, akrobatikk og Kung Fu. Interessant og ganske så underholdene.

 


Nå sitter vi på rommet, vi har alle blitt enig om at vi tar en tidlig kveld i kveld, så vi har masse energi og friskt mot til morgendagens sightseeing i den Forbudte By og Himmelske Freds Plass.


God natt alle sammen!

 

 

 Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (4)

0
anbefalinger

Una - 20.07.2011 - 16:10

Nettet suger

Blir ingen innlegg i dag. Nettet er noe skikkelig dritt.


0
anbefalinger

Grethe - 20.07.2011 - 16:34

Nettet

Det var synd!


0
anbefalinger

ingrid - 20.07.2011 - 19:15

cant wait

det er så utrolig kjekt å se og lese alt det dere opplever. Sitter og koser meg med det hvert øyeblikk eg har fri. noe som ikke er særlig mye, så får med meg 2-3 innlegg av gangen. sitter og ler og koser meg. Dere er flinke å opptatere. =) cant wait until next time! =) n


0
anbefalinger

Ra - 22.07.2011 - 21:08

Enig med Ingrid

Er helt enig med Ingrid, er som et velgjort dokumentar program dette (-: (Ruben A.Å)
Kos dere masse, og opplev alt dere kan... blir avhør når dere kommer hjem stine :P
Chiao bello


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til