Dag 3 og 4 i Beijing

Vonde føtter, bortgjemte ambassader, stengte serverdigheter og heftig pruting.

Den Forbudte ByVi trasket avgårde tidlig onsdag på jakt etter frokost og en minibank. Det fant vi, selv om McDonalds ble resultatet (er umulig å finne mat i denne byen). Så gikk vi for å finne inngangen til den forbudte by og etter å ha lett ganske lenge fant vi endelig inngangen. Selv om vi måtte gjennom en park først. En lang park. Den forbudte by var ekstremt overbefolket og strengt tatt ikke så imponerende som vi hadde forventet. Veldig mange like bygninger og veldig lang er vel det gjennomgående. Alt i Kina er generelt lengre borte enn man skulle tro. Vi var innom treasury også, men synes det i Mongolia og Russland var mer imponerende.

 

Etterpå gikk vi tilbake til hostellet og spiste lunch før vi dro til Himmelske Freds Plass. Der stengte alle bygningene når vi kom så vi fikk ikke sett noe særlig. Dermed dro vi til Perlemarkedet og Silkemarkedet i stedet og øvde oss litt på pruting. Ble en del småting.

 

I dag fikk dro vi ut på leting etter den vietnamesiske ambassaden og fant den langt om lenge godt bortgjemt. Ikke billig å få visum på dagen, men sånn kan det gå. Etterpå dro vi til Himmelske Freds Plass og fikk endelig sett de tre hovedbyggene (etter å ha gått oss vill i den enorme parken et par ganger). Alt er stort her! Så dro vi tilbake til ambassaden og hentet passene våre. Vi var forsinket pga rushtrafikken på metroen og rakk det akkurat før stengetid.

 

Nå skal vi på Silkemarkedet og handle mer. Tata :)Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (4)

0
anbefalinger

Silje - 21.07.2011 - 10:38

ingen tittel

Ser ut som dere koser dere! Savner litt bilder på de to siste innleggene, men e vel grunn for det! :) Kan tenke meg dere ha full oversikt der nede, med tanke på at de fleste e lavere enn dere! ;) Kos dere videre, og ikkje bli for shoppinggal (Linn!!!) :D
suss


0
anbefalinger

Linn - 21.07.2011 - 15:51

Pakker

Til alle vaare moedre og fedre:
Om ca 2 ukers tid vil dere alle motta pakker med ting fra Kina. Be prepared. ;)
Klem


0
anbefalinger

Grethe (mamma) - 21.07.2011 - 19:01

Post

Håper ikke pakken er altfor stor. Har ikke tilhenger, HE, HE! Husk dere har alle mye fra før, men det er vel vanskelig å gå forbi alle fristelsene. Vi fikk kort fra deg, Linn, for et par dager siden. Tusen takk! Det var koselig. Venter spent på bilder. Nå er vi klar for bryllup i Valdres. Bare synd de har meldt store nedbørsmengder der.


0
anbefalinger

Eirik Tha Brother - 31.07.2011 - 11:40

converse

bare så dere vet det, så e eg ikkje misunnelig i det hele tatt. For eg har nemlig vært i halden og i Sverige, så det så. hehhe kjempe kule bilder. Aner eg at dere har blitt solbrent. Bruk solkrem.

Hvis dere lurte, bruker eg str 41-42, hvis dere har lyst å kjøpe converse te meg å! hehe


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til