Dag 3 i Xian

Shopping og lysshow

Vi planla aa leie sykler og sykle rundt paa bymurer, men siden det var saa utrolig varmt bestemte vi oss for aa droppe det og heller dra til det Muslimske Kvateret for aa handle suvenirer og diverse greier. Alle har blitt en god del bedre paa pruting, saa vi fikk en del ting til en billig penge.

Vi slappet saa av paa hostellet, sammen med en hel del hollendere, en svenske, canadiere og amerikanere, foer vi alle sammen gikk sammen for aa spise middag. Denne middagen var mye mer vellykket en den fra dagen foer og ogsaa mye billigere.

 

Etter middag reiste vi med en gjeng ut for aa se paa et fontene-lysshow med musikk til. Det varte i 45 minutter, men etter 10 minutter begynte det aa bli litt kjedelig. Tilbake paa hosteller tok vi en drink i baren, foer vi tuslet opp og avsluttet dagen.Tips en venn | Del på facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (3)

0
anbefalinger

Stian - 26.07.2011 - 16:54

Postkort

Spennende å følge med dere. Nå er vi kommet hjem og er ferdig med ferien, så satser på skal få tid til litt mer finpussing på siden nå.

Lå postkort fra Russland i postkassen da vi kom hjem fra ferie. Var koselig :)


0
anbefalinger

Lene - 28.07.2011 - 11:33

Panda

Jeg ønsker meg noe med en sint panda på :-)


0
anbefalinger

Linn - 28.07.2011 - 12:07

Lene/Sint panda

Skal se hva jeg faar til. Kan dessverre ikke garantere noe, for fant en slik butikk i Xian, men er naa i Chengdu. Vi faar se. ;)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til