Dag 4 og 5 i Xian

Sykdom og sykling.

Da vi kom tilbake til hostellet etter fonteneshowet ble Una rimelig dårlig og tilbragte mesteparten av natten med å rope på elgen. Ren gjetning: matforgiftning. I går tilbragte hun hele dagen i sengen og inntok næring i form av væske, ettersom mat ikke gikk. Hege, Stine og Linn var rundt i byen og skulle egentlig se den store moskeen i Muslim Quarter, men den var under oppussing og det var dyrt å se den. Middag ble inntatt på kafeen på hostellet.

 

I dag var Una såpass pigg at hun dristet seg til å spise en skive med toast. Etterpå bega vi oss opp på bymuren og leide sykler slik at vi kunne sykle hele veien rundt. Heges sykkel insisterte på å ha støtten nede hele tiden, men i ren MacGyver-stil fikset hun dette med et gummistrikk. Linn sin sykkel insisterte derimot på å miste kjedet hele tiden. Det var over 40 grader og ingen skygge, og det viste seg at muren var litt lengre enn antatt. 11,9 km fan tvi ut i ettertid. Til tross for høyt vanninntak ble både Stine og Una rimelig svimle og kvalme (heteslag/for lite frokost) og måtte sitte seg ned i skyggen en stund.

 

Nå sitter vi på hostellet og venter på at klokken skal bli 18, slik at vi kan ta taxi til togstasjonen. Så venter en togtur på ca 12 t før vi er fremme i Chengdu i morgen. Der skal vi se på pandaer!Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (5)

0
anbefalinger

Ove - 27.07.2011 - 9:19

Slurv!

Ikke slurv med frokosten, Una og Stine!


0
anbefalinger

Tore Ravn - 27.07.2011 - 13:23

1 måned siden avreisen

Hei alle sammen. Nå har dere vært på reise i snart en måned og har 11 mnd igjen.

Dere har opplevd enormt mye og mangt allerede og jeg begynner å misunne dere snart. Får vist planlegge en slik tur selv før jeg blir 70!


0
anbefalinger

Linn (store) - 27.07.2011 - 21:19

Uff

Uff.. Hørtes ikke gøy ut med den elgen.. :-/ God bedring!


0
anbefalinger

Kime - 28.07.2011 - 21:43

trogen läsare

Ush, inget vidare å bli sjuk på resande fot...god bedring kära Una :)


0
anbefalinger

Hege - 29.07.2011 - 7:06

Onkel Tore

Den siste maaneden har gaat utrolig fort! Du faar bare begynne aa planlegge, verdt blod svette og taarer for aa oppleve noe saant som dette!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til