Dag 3 og 4 i Chengdu/på bussen

Desperat jakt etter engelske bøker og laaang busstur.

I går stod vi opp med ett mål for dagen: Å finne en bokbutikk som solgte engelske bøker. Hvis vi snublet over et postkontor på veien var det en bonus. Vi hadde 4 bokbutikker merket av på kartet og etter taxi, gåing, metro og hjelp fra x antall mennesker hadde vi funnet nøyaktig null bokbutikker. Det nærmeste vi kom var en bokkafé. Vi fant derimot små sammenleggbare tursekker og et postkontor så vi fikk være fornøyde av det. Chengdu krydde av jenter i artige klær og det viste seg at det var en mangamesse (mangacon som Stine kalte det) i byen. Vi vurderte å gå på leting, men vi bestemte oss for å dra tilbake til hostellet, slitne som vi var. Vi spiste kvelds med Anthony og tok en tidlig kveld.

I morges var vi oppe kl 6 for å komme oss til busstasjonen. Så ventet en 12 t busstur til Jiuzhaigo nasjonalpark. Når vi stoppet for dopauser var doene båser med hull i bakken uten dører. Veldig fin mulighet til å bonde med lokalbefolkningen... Pga en bilulykke ble vi stående en time i kø og veien var vasket vekk flere steder. Sjåføren kjørte likevel som et svin. Nå er vi fremme på hostellet og planlegger en tidlig kveld så vi kan gå inn i parken når den åpner kl 7.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (6)

0
anbefalinger

Stian - 31.07.2011 - 18:32

Bilder

Savner bilder :D


0
anbefalinger

Hege - 31.07.2011 - 22:11

Bilder

Nettet er bare saa utrolig treigt, men bilder er paa vei! :)


0
anbefalinger

Linn (den store/ gifte utgaven) - 02.08.2011 - 6:41

Bøker

Kanskje dere kan bestille bøker på nettet og få dem tilsendt? (hvis dere er lenge nok på ett og samme sted, da, vel å merke :-)


0
anbefalinger

Linn (den store/ gifte utgaven) - 02.08.2011 - 6:44

Manga-jenter

Fikk dere forresten bilder av Manga-jentene? Så sikkert mye sprø kostymer da, kan jeg tenke meg!

Er helt sært det der i grunn, tror nok mange asiater har litt sånn "manga-fetisj" :-S


0
anbefalinger

Linn (den lille/ugifte utgaven) - 02.08.2011 - 7:31

Manga

Vi har bilde av en Manga-jente, det skal legges opp snarlig. ;) Proevde aa gjoere det i gaar, men pc'en og internett nektet aa samarbeide. :O


0
anbefalinger

Linn (den store/ gifte utgaven) - 03.08.2011 - 13:40

Jeg vil ha en litenYAK!

Ååh, Linn, kan du ikke ta med en sånn Yak hjem til meg??! Jeg vil ha den til selskap til hesten min! Den var driitskjønn! :-D kjempekule bilder!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til