De siste dagene i Kina

Harry Potter, buss og mer buss.

Torsdag 4.8 stod vi opp kl 5 og spiste frokost før vi satte oss på bussen til Chengdu. 12 t og mye kø senere var vi fremme på busstasjonen og fikk faktisk taxi til hostellet med en gang. Ble en rolig kveld.

...

Fredag 5.8 gikk vi til kinoen i nabolaget og kjøpte billetter til Harry Potter 7.2 på engelsk. Lykkelige tok vi taxi inn til sentrum og lette på ny etter bokbutikken. Denne gangen fant vi den faktisk, men de hadde verken A Song Of Ice And Fire serien eller Sookie Stackhouse bøkene. Vi fant også en H&M, men de hadde ikke shortsene vi ville ha. Kl 17 begynte kinoen og vi satt i salen og ventet i spenning (litt fascinert over at det var så mange barn i salen). Filmen begynte og etter 5 min når noen endelig snakket viste det seg at den var på KINESISK! Vi stormet ut av salen og snakket med en billettmann som tok oss med til et rom merket VIP. Da fikk vi beskjed om at for 10 yu-an ekstra skulle vi få billetter til den virkelige engelske filmen i 3D. Vi ville egentlig ikke se den i 3D, men vi hadde ikke stort valg. 3D-brillene var tydelig tilpasset asiatiske neser og var ikke særlig komfortable. Filmen var derimot fantastisk... Fornøyde vi vendte hjem.

...

I går handlet vi mat og tok taxi til busstasjonen der vi gikk om bord på en sleeperbuss med tre senger i bredden og to i høyden. Veldig artig. Vi måtte vaske føttene før vi fikk gå ombord og vi møtte en hyggelig kineser som snakket engelsk og som hjalp oss med å finne frem og sånt. Vi fant oss vel tilrette, men ble brutalt vekket kl 5.30 med beskjed om at vi var fremme i Kunming. Busstoppet var tydeligvis langt utenfor sentrum i øde omgivelser. Heldigvis var det masse taxier og vi kom oss fort til hostellet. Her sitter vi nå og venter på å sjekke inn. Blir en rolig dag og sleeperbuss til Vietnam i morgen. Forresten stod det en mann og øste bæsj ut av et bækkalokk med en enorm øse når vi kom til hostellet... Veldig forstyrrende. Og på et av busstoppene på veien her var det en løshund som spiste dopapir med bæsj på. Vi har generelt funnet ut at kinesere er i overkant komfortable med kroppslige funksjoner...Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (11)

0
anbefalinger

Stian - 08.08.2011 - 5:30

Flotte busser

Blir mye buss på dere, men med senger på bussen så det ganske behagelig ut. Virker som om dere har hatt et flott opphold i Kina og fått oppleve mye spennende. Har nok vært et minne for livet.

Gleder meg til å følge med dere videre på reisen. God tur videre :)


0
anbefalinger

Marit og Ove - 08.08.2011 - 19:04

Kinapakken

Kinapakken er kommet til Morvik, men dere har bommet på størrelsen.........


0
anbefalinger

Grethe - 08.08.2011 - 20:15

Kinapakke 2

En tung Kinapakke er ankommet Ulsetåsen, også. Sko, sko i lange baner! De bussene kunne vært noe å ha her for trøtte morgenreisende. God tur til Vietnam :)


0
anbefalinger

Emma og Svein - 09.08.2011 - 8:46

Tante og onkel

Hei Una! Gratulerer med dagen! Vi er dessverre forhindret i å komme til feiringen!


0
anbefalinger

Linn - 09.08.2011 - 9:15

Vietnam

Vi er nå kommet til Vietnam. Sitter på toget til Hanoi, fremme om 5-6 timer. Sitter på trebenker, så begrenset behagelighet. Varmt og klamt.


0
anbefalinger

Linn - 09.08.2011 - 15:10

Forsinket

Det blir dessverre ingen innlegg i dag. Toget vårt er forsinket, står for øyeblikket i ro. Uvisst hvilke grunn. Vi er alle kjempetrøtte og ser frem til å komme til Hanoi og i seng.


0
anbefalinger

Linn - 09.08.2011 - 18:43

Fremme i Hanoi

Da er vi omsider kommet frem til hotellet i Hanoi. Ting har tatt sin tid, men enderlig er vi fremme.

Alle er slitne nå.. :)


0
anbefalinger

solfrid - 09.08.2011 - 18:49

tante

hei linn, skjønner dere er sliten etter en så lang tur og bussen vel heller ikke topp standard. Nå må du sove godt slik at du er uthvilt til å utforske Hanoi. Fine bilder som er lagt ut. Her er det nå 11 grader og regn. Ikke noe å rope hurra for. klem


0
anbefalinger

Storesøss - 12.08.2011 - 15:28

Pakke!

Vi har også fått pakkene ut til oss. klem og takk!


0
anbefalinger

Linn (den store/ gifte utgaven) - 18.08.2011 - 9:54

Fargede kyllinger? WTF?

Hva er greia med de fargede kyllingene?? Stakkars, små krek..


0
anbefalinger

Linn (den lille/ugifte utgaven) - 18.08.2011 - 10:41

Fargede kyllinger

Nei, hvem vet hvorfor de absolutt skal farge de? Lettere aa holde styr paa kanskje? Evt rosa til jenter og blaa/groenn til gutter..?


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til