Mui Ne

Slaraffenliv og luksus på strandhotel

Etter 18 timer på sleeperbuss med solbrente rumper og lår var vi endelig kommet frem til Mui Ne. Hotellet ligger ganske fint til, ca 1 meter til stranden. Ikke helt feil med andre ord. Rommet vi fikk er et stort familierom, med boblekar på badet! Deilig med litt luksus.

...

Etter å ha jaktet litt rundt etter solkrem med høy faktor (type 45) var vi ganske så sultne. Vi gikk til det første og beste stedet vi fant, og til Heges store glede hadde de barakuda på menyen. Dette måtte prøves. Det smakte dessverre litt for mye fisk, men på den positive siden så fikk kroppen litt etterlengtet Omega3. Resten av dagen brukte vi på å slappe av og pleie våre røde kroppsdeler.

...

Idag stod vi opp for å rekke frokosten. Det var stor buffet, med en haug tropiske frukter og andre godsaker. God og mett la vi oss godt til rette under parasollen. Solbrentheten har dessverre ikke sluppet helt taket, så vi har alle vært proaktiv. Ellers har vi badet mye i bassenget (det er dessverre litt for mange skumle maneter i sjøen) ogvii har tatt mange morsomme bilder med undervannskameraet.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (9)

0
anbefalinger

Stian - 23.08.2011 - 5:33

Tunfisk

Må se om de serverer grillet tunfisk på Fullmoon hotell. Den er knallgod! Har forsøkt det her hjemme og, men kan ikke sammenlignes med den nyfiskede vi fikk servert der :)


0
anbefalinger

Linn (reisende/lille/ugifte) - 23.08.2011 - 11:26

Tunfisk

De har tilsynelatende ikke noen grillparty denne gangen, dessverre. Sannsynligvis fordi det er lavsesong, og mindre folk en vanlig. Kan forresten melde om særdeles dårlig internettilgang, grunnet lyn og torden hin dagen.


0
anbefalinger

Grethe - 23.08.2011 - 18:43

Maneter

Ser ut som dere har det supert på Muine. Flotte bilder. Sandstranden er like fin som før, men jeg likte ikke at det var skumle maneter i sjøen nå. Det ser ut som du bader i sjøen, Linn. UFF! Det må du IKKE gjøre. Hold dere i bassenget. Dagens befaling :)


0
anbefalinger

Norvald - 23.08.2011 - 22:33

Kjentsfolk?

Truffet noen kjente? Julia, Coco Cafe, eller eieren av hotellet(hils du ser dem)?

Jeg vil jo si det er synd at det ikke er knallsol hele tiden, men dere er kanskje ikke enig i det? (he,he). Antar at temperaturener behagelig både i sjøen og på land likevel.

Er i Luster nå.

Kos dere.


0
anbefalinger

Una - 24.08.2011 - 6:53

Jellyfish

Har blitt brent av maneter to ganger og det har gått helt fint :) Alle de ekle manetene her var glassmaneter.


0
anbefalinger

Linn - 24.08.2011 - 6:55

Kjentsfolk

Har ikke sett noe til Julia, men tipper hun er i Frankrike (var jo der mannen hennes var fra ifølge Tram). Har sett livstegn på Coco cafè nå, men ingen kjentsfolk der heller, verken Ut (han gutten) eller Xcuyen (hun stumme jenten) har vært å se. Mener eieren her på Full Moon var innom i går, men ikke sett noe til franskmannen. Var såvidt innom Jibes i forgårs, men kun lokale som jobbet der så det ut til.

Kose deg i Luste, pappa. Klem :)


0
anbefalinger

eirik thA BRO - 26.08.2011 - 7:05

HEI

dette så bare helt herlig ut!!!kan dere kjøpe noen blåe converse te meg, så skal dere få peng igjen. Kos dere videre!!


0
anbefalinger

Storesøss - 28.08.2011 - 8:00

ÅÅHHHHH

Alltid deilig med litt luksus i hverdagen. Ser fantastisk ut å kunne vasse i blå sjø, og spise god frokost. Dere fikk vel badet ordentlig på hotellet også:) Ditt minste tantebarn sier hei, hun sitter ved siden av meg og ser på bildene. Deg gjør hun nesten hver gang jeg er innpå her. Klemmer


0
anbefalinger

Hege - 29.08.2011 - 13:05

Til Eirik

Vi har leitet etter sko til deg, men har enda ikkje funnet noen. Hvis vi finner, så skal vi se om vi klarer å få kjøpt noen til deg.. Mørkeblå du tenkter på? Og hvilken størrelse?


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til