Saigon dag 4

Kjoler, shopping og postkontor.

Da vi våknet gikk vi til vår vanlige frokostvogn og kjøpte baguetter, før vi gikk til kunstdistriktet og så oss rundt. Linn fant et fint Buddha-bilde som hun ville ha og Una fant en artig t-skjorte med bilde av diverse kommunistiske ledere på fest (Communist Party, pun intended). Mens vi var inne i butikken kom det en mann inn og prøvde å frelse oss, men det funket dårlig. Etterpå dro Una og Linn på markedet for å shoppe litt mer, mens Stine og Hege fant ut at de skulle ødelegge dataen sin ved å prøve å forbedre den. Una og Linn fikk virkelig praktisert prutingen sin og var meget fornøyd med dagens fangst. På veien tilbake ble de derimot shanghaiet av en drosjesjåfør som ville ha 190.000 dong for en tur som egentlig bare kostet 30.000. Etter å ha truet med å ringe taxiselskapet gikk han ned til 100.000 som vi betalte bare for å komme oss ut.

...

Etterpå dro alle til postkontoret for å sende pakker hjem, men vi fikk ikke sende hjem dvdene våre fordi de var kopier! Alle var meget bitre... Vi gikk tilbake til hostellet og spiste på KFC på veien. Vi chillet en stund på hostellet før Una og Linn gikk for å hente kjolene sine. Linn sin trengte litt mer fiksing så hun fikk beskjed om å komme tilbake to timer senere. Vi spiste middag på en restaurant nær hostellet og så gikk Linn og Hege for å hente kjolen.

...

Nå sitter vi på hostellet og slapper av og pakker sekkene. I morgen kl 06.00 går turen videre med buss til Phnom Penh, Kambodsja.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (6)

0
anbefalinger

Grethe (mamma) - 30.08.2011 - 16:20

Kjoler

Kjempefine kjoler! Nesten synd å pakke dem ned i en støvete sekk. Ser ut som dere har opplevd mye i Vietnam selv om det er regntid der. Frekk taxisjåfør, forresten. han burde skamme seg! God tur til Kambodsja. Dere får god trening i buss-sitting......og sikkert hard hud i baken :)


0
anbefalinger

Stig - 30.08.2011 - 20:14

God tur videre!

Kjolene ble utrolig fine. Men hvordan er den regelen? Siden dere har like modeller, men ulik farge, er det da akseptert at begge går i den nye kjolen sin til samme anledning, eller er noe slik helt utenkelig blant jenter?

Likte også t-skjorten du har kjøpt, Una. "There ain't no party like a communist party". :P Artig.

Til Hege og Stine: "If it ain't broke, dont fix it!". Hehe. Jeg har også gått i den samme fellen, bare spør Linn om ikke PCen min kunne trenge en aldri så liten reparasjon. Senest for noen minutter siden fant den det for godt å lukke ned internett rett før jeg var ferdig med å skrive mail til Linn, ikke bare én, men TO ganger! Har heldigvis lært meg å takle dette beistet av en PC og sørger for å lagre det jeg skriver så ofte som mulig. :P Er tilstanden til PCen så dårlig at dere trenger en reinstallasjons-CD forresten?

Blir tidlig opp på dere i morgen. Jeg håper dere får en fin tur videre.


0
anbefalinger

Silje - 31.08.2011 - 10:46

:-)

Veldig fine kjoler! Litt morsomt at eg har en make kjole og akkurat samme farge som din Linn! Eller omtrent helt make, selvfølgelig ikkje helt! ;)

Skummelt med taxisjåfører som e sinte og frekke! Bra dokkar fikk prutet prisen "litt" ned då iallefall, selvom eg ikkje aner kå mye det kostet i norske kroner!

Ha en fin tur videre!


0
anbefalinger

Una - 31.08.2011 - 12:34

That Stig... Always so adorable...

Du e no skjønn vennen! Hvis kjolene er ulik farge kan man gå med dem samtidig. Det er lov. Tenk om menn ikke kunne gått i samme dress på fest LoL! DET hadde vært krise det! T-skjorten min er AWESOME! Jeg er meget fornøyd. Stine og Hege kommer muligens til å trenge en reinstallasjons-cd ja, men den må være på usb. Tror Espen har en. Skal gi deg en tilbakemelding på det. Stoooor kos! (trenger fysisk kontakt, Linn nekter meg å spoone henne)


0
anbefalinger

Storesøss - 05.09.2011 - 19:39

Åhh vil ha tiara og kjole

Har en liten jente her som vil ha tiara:) Jeg ville hatt kjolen!


0
anbefalinger

Storesøss - 05.09.2011 - 19:47

dessuten

Una la venninnene dine være i fred. Spooninger ikke like akseptabelt og gøy for alle!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til