Sihanouk Ville

For å slippe unna heten i Phnom Penh, tok vi oss en tur til kysten og byen Sihanouk Ville

Vi satte oss på bussen tidlig på morgenen og håpet på å få noen flere timer søvn, men dessverre gikk airconditionen for fullt (asiater er veldig stolte av airconditioningen på bussene sine) og det var ikke mulig å skru den av. Heldigvis visste Una råd og tettet til åpningene over henne og Hege med sokkene sine. Stine og Linn fulgte raskt etter og tettet sine med tørkepapir. Søvn var endelig oppnåelig.

...

Etter 4 timer på bussen var vi endelig fremme. Gjestehuset vårt, Tranquility Guesthouse on Serendipity Beach, lå rett på stranden og var helt herlig tilfuktssted for varmen. Været har ikke vist seg fra sin beste side, men vi har likevel hatt det ganske fint, med bading om dagen og nye episoder av True Blood om kvelden. Minuset har vært de uendelig mange selgerene på stranden, som omtrent står i kø for å komme bort til deg og vi har også vært en anelse uvel i magen (matforgiftet?).

...

Hege og Linn har også fått en "threading" behandling på leggene. Det er sånn at de napper hårene ut med tråd - og det var, som dere kanskje aner, en smule ubehagelig (Linn konkluderte med at det hadde vært en fin torturmetode).

...

Idag har vi vært uten strøm i 6 timer. Vi har derfor bare lagt på stranden, uten mulighet for å gå på do, fordi det går ikke an å trekke ned, eller dusje (som noen av oss som sårt trenger, kremthegekremt). Senere i kveld skal vi dra videre til Siem Riep med nattbuss. Vi regner med å være fremme imorgen rundt 06.30.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (13)

0
anbefalinger

Tante Eli - 06.09.2011 - 14:18

Hete

Kos dere i varmen,her er det HØST!!!!!


0
anbefalinger

Linn - 07.09.2011 - 4:44

Siem Reap

Kan melde om at gjengen trygt ankom Siem Reap i morges. :) Blir en rolig dag, da formen er litt opp og ned.


0
anbefalinger

Stian - 07.09.2011 - 15:54

Siem Reap

Blir artig å se bilder fra Siem Reap igjen. Må fotografere mye! Har lyst til å dra dit igjen med speilrefleks :)

Skal dere bo på Earth Walkers forresten?


0
anbefalinger

Norvald - 07.09.2011 - 20:17

Beng Mealea

Viss du husker en støvete jeep tur til et utkanttempel,her er en link til stedet.:

http://www.btinternet.com/~andy.brouwer/beng.htm

Denne gangen kan det jo tenkes at fossen kan være verd en tur også.

(vær obs på støle legger, og vær forsiktig i de bratte "trappene"


0
anbefalinger

Linn - 08.09.2011 - 14:51

Til Stian og pappa

Bor på Earthwalkers nå også. Mye det samme som sist, men de har fått seg badebasseng formet som et fotspor. ;) Husker Beng Mealeaja, skal etter planen ut der i morgen. ;) Ankor Wat har fått tretrapper utenpå de originale steintrappene, så litt annerledes. Men ellers bra. ;)


0
anbefalinger

Ove - 08.09.2011 - 15:17

Ny PC

En hilsen skrevet på den nye Asus'en som snart skal på jordomseiling


0
anbefalinger

Ingrid - 08.09.2011 - 21:30

postkort!

Hei jenter.

Eg fant ut i dag at det er en stund siden eg har fått lest blogg og hadde en god del å ta igjen. Har da hatt to eksamner siden sist. så vært en smule travel. Una, min kjære, Tusen, tusen takk for det flotte kortet. det er så utrolig koselig å få!Gjorde dagen fir meg altså. vært en veldig lang dag på uni, så det var kjekt å komme hjem til et kort fra deg Una.!

det ser ut som dere har det veldig kjekt og opplevermye. flotte kjoler og masse eksotiske dyr. om bare noen uker.(7uker) så befinner vi oss på samme side av jorden og tom samme kontinent. så da er eg i hvertfall llitt nærmere. Savner deg Una. og dere må alle 4 kose dere masse videre. (lover deg Una, at det ikke skal bli så lenge til neste gang eg kommenterer!)Glad i deg Una og Savner deg kjempe kjempe masse! =)


0
anbefalinger

Ma-Tos - 09.09.2011 - 8:45

Vi er flere som savner deg Una :)

Men unner deg denne reisen og alle de flotte opplevelsene.Kos deg masse. Pakken er kommet. Må evt få et mob nr til Stig så jeg kan levere eller sende det du har bedt om til han.


0
anbefalinger

Marit og Ove - 09.09.2011 - 14:17

Pakke

Vietnam-pakke ankommet Morvik. Dvs. i skrivende stund er den hos mormor i Førde, fordi vi skal i bryllup til Ida og Karl Erik.


0
anbefalinger

Anne B. - 09.09.2011 - 14:37

mormor

Takk for kortet som vi fikk for noen dager siden. Ja, nå er du kommet på kjente trakter Linn, sikkert kjekt åse igjen steder du har vært tidligere. Du skal vel besøke munken og. Prøver å følge med reisen deres nesten hver dag, men nå har vi vært i Lavik noen dager og plukket plommer, de plommetrærene er jo velkjente for deg Linn. Her er det høst regner hver dag.


0
anbefalinger

Stig - 09.09.2011 - 20:12

Pakke

Til Ma-Tos:

Mitt mobilnummer er: 99 34 89 43 (bare til å ringe når som helst) =)

Adressen er: Kjelånæ 70 -> ligger i Arna, eller nærmere bestemt på Garnes

Har markert av huset på denne linken:

http://kart.finn.no/?finnkode=18602145&utmx=-23744&utmy=6738980&mapTitle=Kjel%E5n%E6+70%2C+5264+Garnes&showPin=1&mapType=finnvector

Der kan du se hvor du evt. må kjøre dersom du leverer pakken. De andre i huset vil ta imot tingene dersom jeg ikke er hjemme. :)

Hilsen Stig :)


0
anbefalinger

Linn - 10.09.2011 - 4:34

Til mormor

Ja, nå er det tilbake på kjente trakter. Veldig kjekt. :) Rart å se Angkor Wat igjen etter 7 år, ting er jo det samme, men allikevel forandret. Mer turistifisert. På mandag reiser vi til Laos, og da blir det steder som er enda bedre kjent. Skal nok hilse på Joo (munken) også, det er i hvertfall planen. :) Hørte rykter om plommeplukking. Godt å høre at det ble litt. Jeg melder meg til å klippe ned igjen plommetrærne i påsken. :) Klem


0
anbefalinger

Storesøss - 29.09.2011 - 6:59

Høres deilig ut:)

Lenge siden jeg har vært her nå, og det har skjedd mye. Nå skal jeg oppdatere meg selv litt:) Una, det er noen små her som savner deg mye.....


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til