Siem Reap / Angkor Wat

Vi har utforsket Angkor-ruinene i ekte Lara Croft-stil

Dag 1
Vi kledde oss anstendig (for en gangs skyld) og traff tuk-tuk sjåføren vår utenfor hotellet. En 3-dagers billett til Angkor ruinene måtte kjøpes og så kunne vi endelig slippes løs på området. Det første tempelet vi besøkte er det mest berømte og gjenkjennelige i Angkor Wat, men det var jo selvfølgelig under restraurering og var dekket av stygge stilas og grønne duker.. Litt bitter på verden, men forsatt med godt mot, intok vi de andre templene. Noen av dem var mer falleferdig enn andre, men nesten alle var mer eller mindre begynt å fikses på. Det var blant annet trapper laget av tre over de orginale trappene og en del områder vi ikke kunne gå inn på. Det siste tempelet vi besøkte, Ta Prohm, er der de spilte inn deler av den første Tomb Raider filmen. Der fikk vi en stalker- i form av en sommerfugl. Denne lille sommerfuglen haiket på hender og hoder, så og si gjennom hele tempelet, før den forsvant.

...

Dag 2
Denne dagen besøkte vi noen de templene som lå lengst vekke fra Siem Reap. Det var mye det samme som dagen før, men likvel ganske imponerende. Trærne som vokser i og på ruinene er fantastisk og noe helt for seg selv. Vi gikk også tur i jungelen, for å se på ett fossefall, Kbal Spean, men det var ikke av de mest imponerende vi har sett, men likvel verdt ett besøk. I jungelen var det flust med stilige tusenben og motorveier med maur. Og jammen meg traff vi ikke på stalker-sommerfuglen også!

...

Om kveldene har vi spist middag med Charlie, en amerikaner vi traff i Angkor Wat. Vi har også latt fisker spise på de slitne føttene våre, noe som er en helt merkelig, men deilig følelse (og føttene blir ren og myk som babyrumper etterpå).Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (7)

0
anbefalinger

Stian - 10.09.2011 - 8:45

Fiskeruiner

Synd de holdt på å restaurere når dere var der da, men er vel gjerne behov for litt maling om de ikke har pusset opp siden de ble bygget på 1100 tallet, med tankte på alle tursistene som har begynt å komme der. Kan tenkte meg det var en flott opplevelse likevel :)

Ser herlig ut med fiskepeeling. Savner det her hjemme. Skulle kanskje prøvd å få tak i noen dødhudspisende-fisker til akvariet vårt :D


0
anbefalinger

Ra - 10.09.2011 - 14:56

Fisk

Hvorfor ikke starte fiskevelværs bad når dere kommer hjel igjenn :) det ville nok slått an blant bergenserene ;) ser ut som nok en storslagent opplevelse. Kos dere videre i kambodsja!

Hilsen Ruben


0
anbefalinger

Linn - 10.09.2011 - 15:50

Til pappa, Stian, Lene

Ble ikke noe av Beng Maelea likevel. Skulle egentlig ta det i går (trodde vi), men ble for langt vekke for tuktuk'en å kjøre. Vi fik derimot tatt en tur til den fossen vi skulle til sist, men som da var tørket ut. Ikke voldsomt imponerende (se bilder som kommer), men den var der da i det minste. :)

Litt restaurering hist og her er rimelig nødvendig. De som holder på med det gjør en god jobb.

Jepp, Stian, dere burde utvilsomt anskaffe dere død-hud-spisende-fisker. Jeg dropper innom 1 gang i uken eller noe for å bli spist på. ;)


0
anbefalinger

Janne Maj - 10.09.2011 - 19:29

Små trapper

Jeg må bare kommentere de trappene der på det ene tempelet, var de virkelig så små?? :S

Har de alltid vært det liksom??

Sikkert dumt spm, men de så bare ikke ut som verdens enkleste trapper! ;)

Men ellers fascinerende bilder av templer, røtter og trær som slynger seg rundt, og ikke minst den svæære sneglen! :O

Ha en fortsatt god tur jenter! :)


0
anbefalinger

Grethe (mamma) - 11.09.2011 - 10:01

Massasje

Mange fine bilder. Trollsk med røttene som snor seg rundt ruinene! Sikkert kjempedeilig at fisker tar massasjejobben på slitne bein etter all trakkingen fotelankene daglig blir utsatt for. God tur videre til Laos! Klem


0
anbefalinger

Linn - 11.09.2011 - 10:31

Til mamma

Jepp, fiskemassasje er kjempedeilig. :D Blir en del trakking, saa godt aa bli kvitt litt hard hud. Takk for det, flyturen til Laos gaar helt fint skal du se. :) Klem


0
anbefalinger

Storesøss - 29.09.2011 - 7:24

Utrolige bilder

Ser ut til at dere får mer enn nok inntrykk å fordøye hver dag. Hvordan klarer dere det, er dere ikke helt utslitt rent mentalt? Er dere fortsatt like gode venner? Røttene er fantastiske, men litt skuffet over at Una fant sine røtter der, trodde du hørte til oss:) Fiskemasasjer, templer, fosser og jeg vet ikke hva.... Tror jeg er litt misunnelig! KOS DERE VIDERE!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til