Siem Reap

Vi reiste på tokt med båt på Sør-Øst Asias største innsjø, Ton Le Sap.

Vi blekjørt av vår gode tuk-tuk-venn Mr. Rith, og på veien stoppet vi med noen flere templer. Ved det første tempelet var det noen barn som tok bilde av oss, merkelig, men greit. På vei ut ble vi tilbudt noen utrolig stygge fat - med bilde av oss limt inn på midten! Det var, uten å såre noens følelser, noen av de styggeste kjeramikkfatene vi har sett.

...

Det var tydelig at det hadde regnet en del om natten. Elven var godt over sin bredde, men tuk tuk-en klarte heldigvis å seile forsiktig mot vårt mål, nemlig innsjøen Ton Le Sap. På veien så vi til og med en liten gutt flytende rundt i en badebalje, vi var dessverre for sein opp med kameraet og fikk derfor ikke bilde av det.

...

Da vi kom frem til "kaien", fikk vi komme om bord i en motorbåt og vi var faktisk de eneste om bord. Vi kjørte mot en flytende landsby (les: en landsby bygget på stylter/flyebrygger midt på vannet). Kapteinen lot oss sitte på baugen og vi var storfornøyd. Vi besøkte en liten fiskefarm (som også hadde pusekatt og kanin), her klarte kapteinen å falle i vannet. Hege fryktet at han ikke kunne svømme, mens de andre tok bilder. Heldigvis gikk det bra og han kom seg trygt i båten. Da vi nådde "åpent hav" (det føltes sånn), traff vi en stor bølge og siden vi satt på baugen, ble vi og kameraene våre ganske så våt.

...

På veien tilbake stoppet vi og besøkte en skole og en liten pagoda. Vi ble vist rundt av noen damer og etterpå kjøpte vi bøker og blyanter til barna. Årets gode gjerning.

...

Det har altså regner så mye i ettermiddag at hele "downtown" Siem Reap ligger under vann. Vannet når oss nesten til knærne. Ikveld er også siste dagen i Kambodsja. Imorgen FLYR vi (for første gang på 2 mnd) til Luang Prabang i Laos.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (1)

0
anbefalinger

Storesøss - 29.09.2011 - 7:33

Herlige bilder:)

BIlde av de lille barnet som sover i hengekøyen var bare helt fantastisk. Det ser dessuten ut til at det regner mer der dere er enn her i Bergen, og her regner det MYE. Det er skikkelig høst, utrolig surt ute. Varme eksiserer ikke her nå. Utrolig hvordan de setter pris på og lever sitt vanlige liv med så mye regn:) Her skriker vi bare vi får et par små dammer utenfor huset vårt:)

God tur videre, ser du Una, jeg klarer å catche opp innimellom!!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til