Trekking

2 dager med tur i jungelen, bading med elefanter og kayaking på Nam Khan

Dag 1
Tidlig om morgenen ble vi plukket opp av guiden vår Yen. Gjengen som skulle på tur bestod av oss fire jenter og Charlie, amerikaneren vi traff i Kambodsja. Vi kjørte litt utenfor byen, så bar det videre til fots over fjellet og inn i jungelen, mot stedet vi skulle bo på. Det regnet katter og hunder, så Hege og Stine ble våt nesten med en gang, mens Una, Linn og Charlie hadde litt bedre jakker/poncho og holdt seg noenlunde tørre. På veien så vi forskjellige insekter og mange elefantspor.

...

Vi stoppet for å spise lunsj i en liten landsby. De vi spiste hos, hadde en liten baby-ape, som de hadde funnet ute i jungelen. Vi ble helt forelsket, men apen ville bare være hos Una (naturlig morsinstinkt). Etter lunsjen sluttet det også å regne, noe som gjorde resten av turen mye lettere

...

Etter ca. 5 timer i jungelen var vi fremme ved plassen vi skulle sove: Mahout Eco Lodge. Vi sjekket inn i noen stilige, åpne hytter (tak, og 3 vegger), som lå rett ved elvebredde, inne i jungelen. Middagen ble inntatt med film på Tven - 2012 og Piranha 3D.

...

Dag 2
Dagen startet med en liten båttur over på andre siden av elven. Der hentet vi hver vår elefant. Det var nemlig tid for å bade med elefanter! Vi satt på nakken til elefanten, med en elefantpasser bak, mens vi red mot elvebredden. Elefantene badet, mens vi satt på ryggen og vasket. Når elefantpasseren ropte "bon bon", spylte den vann på oss med snabelen sin. Men Una og Linn sine elefanter var late og ville ikke spyle. Heldigvis spylte Stine sin på alle. Dette var nok en opplevelse vi aldri kommer til å glemme. Senere på dagen fikk vi også ta en liten tur inn i jungelen på elefanten, denne gangen på en hagebenk på ryggen.

...

Etter det fantastiske møte med elefanten, var det på tide å kayake ned elven. For å komme dit vi skulle starte padlingen, måtte vi kjøre. Bilen var en lastebil, med noen flotte plaststoler på lasteplanet. Vi padlet i nesten 1,5 time, så lunsjet vi ved Tad Sae Waterfalls. Vi badet også i fossefallene. Det var kaldt i vannet, men utrolig forfriskende. Vi var enda ikke fremme ved målet, så det bar tilbake i kayaken, hvor vi var i ca 1,5 time til.

...

Trøtt, sliten og ganske så skitten, men med mange gode opplevelser er vi endelig kommet tilbake til Luang Prabang. I morgen drar vi videre til Phonsavanh med buss og Krukkesletten.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (7)

0
anbefalinger

Stig - 17.09.2011 - 14:04

Fantastisk!

Høres ut som en aldeles fantastisk tur! Gleder meg til å se bilder. :)

Elefanter er nydelige dyr. Har desverre bare sett de i dyrehager, så det er noe jeg misunner dere..

Ønsker dere en god tur videre i morgen! :)

Til Ove: Jeg er på haukeland sykehus stort sett alle hverdager, så dersom du vil møtes i byen og gi meg PCen kan vi avtale en dag. :)


0
anbefalinger

Linn - 17.09.2011 - 14:43

Fantastisk indeed

Jepp, turen var fantastisk. ;D Utrolig artig aa bade med elefantene. Kayaking var ogsaa konge, og bading i fosser. Og trekkingen var herlig, til tross fro regn. ;D

Kan hende det er elefanter som vil abde i Thailand ogsaa, hvem vet...? ;)


0
anbefalinger

Linn - 17.09.2011 - 19:36

Internett

Internett nekter å samarbeide. Bilder kommer derfor i morgen.


0
anbefalinger

Hanne Lossius - 18.09.2011 - 7:11

Heldiggriser!

Å, så jeg misunner dere, Linn!!

Her er høsten kommet;( Kos dere masse!! Dere kan glede dere til Haraldsplass også:) Det er veldig gøy!

Klem fra Hanne:)


0
anbefalinger

Stig - 18.09.2011 - 15:17

Trygt fremme

Linn og gjengen har ikke internett i dag, men de er altså kommet trygt frem til Phonsavanh og har det veldig fint. :) De håper på å kunne få tilgang til internett i morgen.


0
anbefalinger

Una - 19.09.2011 - 3:56

Internett

Vi har funnet en internettkafé nær hostellet så nå kan vi oppdatere bloggen etter hvert. Etter å ha vært innom tre hosteller i går fant vi endelig et som så noenlunde decent ut. Nå lukter rommet til meg og Linn riktignok høgg pga av klærene vi tørker, men satser på at lukten forsvinner etter hvert. I dag skal vi se oss om i byen og i morgen skal vi på krukkeslettene og på en silkefabrikk.


0
anbefalinger

Stian - 19.09.2011 - 8:13

Elefant og bilder

Så kjempeartig ut å både med elefanter. Det bildet av ungen i fatle var også fantastisk bra. Ser forresten at det ikke er kommet forsidebilde fra siste albumet. Tror jeg vet hva som gjør det, men får ikke gjort noe med det før torsdag, for er i Garmisch nå, uten pc..


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til