3 mnd. Halvveis for halvparten lizzom.

Tenkte det kunne være litt kult med en update når vi liksom har reist så lenge liksom.

Fashion når man backpacker kan være sykt vanskelig liksom, men hvis du har et godt øye for stil kan du plukke deg ut noen antrekk som bare funker. Vi har laget et lite fashion-shoot så dere kan bli bedre kjent med de fire basice backpacker-lookene som er hot akkurat nå.

Tema-looken

Den første looken, her vist av Stine, er tema-looken. Når du har vært på et sykt kult sted er det viktig å plukke med seg t-skjorte, shortser, gensere og alt som finnes med dette skrevet på slik at alle kan se hvor kul du er som har vært der og gjort syke ting liksom. Tema-looken bæres best i lett beruset tilstand så du kan skryte til alle de kule folkene rundt deg.

 

Herregud så varmt det er-looken

 

Dette er "Herregud-så-varmt-det-er-looken" nydelig fremvist av Hege. Dette er stort sett det antrekket man bruker mest når man backpacker liksom, fordi hele Asia er dritvarmt og klamt. Svetteringer, matflekker og generell misfarging av klærne er viktig for å oppnå den autentiske stilen. Skal du sjekke opp gutter kan du godt drikke litt vann og plutselig OPS! Der sølte du visst litt nedover deg selv, nei og nei... Men ikke la dem komme for nær, da kan de kjenne lukten.

 

Sykt kaldt/jævlig mye mygg looken

 

Linn viser her "Asiatere-er-sykt-glade-i-airconditionen-sin-og-det-er-derfor-alltid-dritkaldt-i-bussene-deres / Det-er-sykt-mye-mygg-ute"-looken. Her er det viktig å blande praktiskhet med chic. Myggen i Asia er på størrelse med spurver og uansett hvor mye myggspray du tar på kommer de til å ete deg levende hvis du ikke kler på deg lissom. Una klarte faktisk å pådra seg en mild forkjølelse etter å ha glemt ullsokkene sine i sekken når hun kjørte buss (sykt kjipt liksom) og standard-utrustning for bussreiser er nå genser, bukse og sokker (og møllspiste tepper hvis man får dem). Dette antrekket kan brukes helt til et av plaggene går fullstendig i oppløsning eller kan stå av seg selv, før det vaskes.

 

Anstendig på tempelbesøk looken

 

Den siste looken vi skal vise dere (her ved Una) er "Anstendig-på-tempelbesøk"-looken. Legg merke til at vulgære kroppsdeler som skuldre og knær er dekket, og at kameraet er trygt festet rundt nakken slik at alle kan forstå at du er en rik vestlig liksom. Fotformsandaler er også en viktig del av antrekket slik at det ser ut som om du faktisk har tenkt å bestige de sykt bratte trappene, selv om du så vidt gidder å flytte rumpen ut av tuk-tuken.

 

Vi skal nå til slutt dele med dere en artig statistikk vi har samlet siden vi begynte reisen. Vi har nemlig så langt tatt tog i 170 t og buss i 175 t. Dette er kun reiser mellom ulike byer og ikke inkludert diverse utflukter og turer vi har tatt. For de av dere som ikke er så raske i hoderegning vil dette si at vi har tilbragt tilsammen litt over 2 uker på buss og tog av de totalt 13 ukene vi har reist til nå. Skremmende? Det synes vi. Heldigvis har det meste vært på nattbuss og har dermed ikke stjålet verdifull våkentid.

 

Vi koser oss glugg i hjel, men savner dere hjemme!

 

Store klemmer fra Hege, Stine, Linn og Una <3


Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (4)

0
anbefalinger

Grethe (mamma) - 01.10.2011 - 16:21

Mote

Artig motevisning! Dere er noen kreative jenter. Stadig nye påfunn. Det er kjempekjekt å følge med dere på reisen, selv omvi savner dere masse. Vi har daglig nedtelling på kalenderen. Godt at dere savner oss hjemme litt, også. Stor klem, og god tur videre :)


0
anbefalinger

Magdalena - 02.10.2011 - 8:23

God brukerveiledning

Særdels nyttig til pakkinga, så jeg vet hvordan vi kan matche!


0
anbefalinger

Mona de Lange. - 05.10.2011 - 15:37

Se Una,jeg har blitt venn m dataen

Takk for alle kort...

Som du ser,Una klarer jeg meg ganske bra på pc nå.......

Ser ut til at dere koser dere masse og har mye morro.

Nyt resten.

Klem


0
anbefalinger

Tante Eli - 06.10.2011 - 19:22

Motevisning.

Hei jenter,dere får helt sikkert tilbud om modeljobb etter den visningen!!

Gøy å følge med dere!!Ha det bra!!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til