Bangkok

Tigertempel, Khao San Road og besøk fra Norge!

Torsdag morgen møtte vi taxisjåføren vår kl ni (vi hadde gjort en avtale med ham dagen før) og kjørte avgårde til Tigertempelet. Kjøreturen tar ca 3 t hver vei og vi hadde forhandlet oss frem til den nette pris av 1600 baht (ca 320 kr) tur retur. Vi var fremme ved parken litt før 12 og var de første i køen sammen med en hyggelig dame fra Australia som het Jenny. Nå vi hadde fått inngangsbilletter nærmest løp vi inn i parken for å sikre oss plasser på tigerunge-matingen. Vi fant en hyggelig canadier som jobbet der, ved navn Archie, og han sørget for at vi fikk noen av de siste plassene kl 15. Lykken var stor. Vi gikk rundt og så på tigrene, tok utrolig mange bilder og fikk klappe på noen av dem. I to tiden fikk tigrene leke litt og vi fikk utrolig fine bilder av tigre som lekeslåss og hoppet opp i luften for å slå etter noen leker som folk dinglet til dem. Det var også en veldig selskapssyk hjort der som likte smaken av svetten vår og slikket oss på armene og på kinnet.

 

Kl 15 fikk vi endelig komme inn til tigerungene. Jenny var med oss og ungene syntes det fotside skjørtet hennes var utrolig kjekt å leke med, så hun ble angrepet fra alle kanter. Ungene var 3 og 5 mnd, de minste var på størrelse med en cocker spaniel og de største var på størrelse med en golden retriver. Men de kan utrette stor skade så vi fikk beskjed om å være forsiktige. Hvis leken ble litt for hardhendt skulle vi slå dem på nesen, da rygget de unna. Una ble på et tidspunkt angrepet fra begge sider av to store unger og utførte en dobbeltklask. Hun fikk beskjed om at hun så ut som om hun hadde håndtert tigre før. Senere ble hun bitt i rumpen. Lekingen bestod stort sett av drakamp, baller og lekeslåssing dem i mellom. Vi fikk mate dem med tåteflaske og kylling. Etterpå var vi og så på ettermiddagstreningen til de store tigrene.

 

Da vi endelig forlot stedet var kl 16.30 og sjåføren vår kjempestresset fordi han skulle levere bilen til neste sjåfør kl 18.30. "Vanligvis er folk her i to timer!" sa han. Turen tilbake til Bangkok gikk MEGET fort, men han var fortsatt for sen. Vel fremme hoppet vi inn på første og beste restaurant for vi hadde ikke spist på nesten 12 t. Vi var rimelig slitne, så det ble en tidlig kveld.

 

Fredag dro Linn og Una til flyplassen for å hente Stig! Han hadde med seg ting hjemmefra til alle, og det var nesten som julaften. Stig hadde ikke sovet på flyet så han sov litt på hostellet mens vi dro til et kjøpesenter for å finne noen bøker vi ville ha. Det ble også shortser, bher og is... På kvelden tuslet vi rundt på Khao San Road og fikk diverse tilbud om å gå på ping pong-show. Ikke så veldig fristende.

 

I dag har Una og Linn hentet Ragnhild også på flyplassen, så nå er 2/3 av tempelridderne samlet her. Vi har også funnet ut at flere andre medisinstudenter skal på Full Moon Party samme sted som oss. Verden er liten. I dag skal vi kun pleie sjelen på spa, med steambad, skrubb, massasje og for noen: voksing. Så skal vi på bussen til Koh Phangan kl 18.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (7)

0
anbefalinger

mormor - 08.10.2011 - 15:28

Hilsen fra mormoren til Stine og Hege

Sitter i Førde og ser på bilder. Må si dere er modige som tør å klappe tigre og ride på elefanter. Takk for alle kortene!


0
anbefalinger

Ingrid - 08.10.2011 - 18:23

wow...

misunnelig altså!! det ser helt fantastisk ut.. Veldig koselig at dere får besøk fra norge! veldig kjekt!! =)nyt det!!


0
anbefalinger

Janne Maj - 08.10.2011 - 20:48

sykt fine bilder!

Utrolig mange flotte bilder her!! :D

Lo litt for meg selv av Una som ble slikket av hjorten! det var søtt! hihi =)

Er fortsatt veldig misunnelig på dere, ser ut som dere har det veldig kjekt! ;-)


0
anbefalinger

Una - 09.10.2011 - 6:24

Koh Phangan

Vi er trygt fremme på Koh Phangan.


0
anbefalinger

Eugen - 11.10.2011 - 8:56

Bilder

Hadde nok vært liiiiiittt skeptisk til disse kattepusene ! Interessant å følge reisen på denne fine nettsiden, kjempe flotte bilder !!


0
anbefalinger

Storesøss - 11.10.2011 - 9:39

Kjempe fine bilder

Ungene elsker disse bilene, og lurer på når du skal ta dem med for å klappe tigre?? Tenker dete får vi ta når de blir litt større. Eldstemann skal gjøre akkurat sånn som tante, han skal reise mye, så kjapt han er gammel nok til å reise fra mor. Hjelp, hva er det du lærer ungene mine UNA:) GLad i deg, og er litt misunnelig på de tiger greiene!! Klemmer


0
anbefalinger

Linn (den store/ gifte utgaven) - 12.10.2011 - 13:00

Nyydelige pusekatter!

Kjempeflotte bilder, det første der var litt av et blinkskudd! :-)

Morsomt med hjorten, så skikkelig klengete ut!!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til