Koh Samui

En uke i paradis.

Først nå går det opp for oss at vi har vært her nesten en uke. Lamai Beach på Koh Samui er et sant paradis, med nydelig strand, blått hav og nydelig solskinn. I tillegg har vi hatt rom som ligger rett ved bassenget på hotellet. For å være helt ærlige har vi ikke gjort noe som helst disse dagene, og det har vært awesome!

Det lengste vi har vært borte fra hotellet var da vi dristet oss bort til noe steinformasjoner som lå litt lenger borte på stranden. Her har vi sett på de berømmelige Bestemor og Bestefar steinene, som egentlig bare kan beskrives som meget nøyaktige kopier av kjønnsorganer. Detaljene er rimelig overveldende...

 

En kveld gikk også Una, Stine, Hege og Ragnhild på en bar med tre briter, mens turtelduene ble igjen på hotellet. Baren het Swing og vartet opp med både flammeshow og bartendings-triksing. Vi spilte biljard og tok et nattbad før vi endelig krøp til køys i 3-tiden (uten britene selvsagt).

 

Noen har nytt massasje, mens andre bare har sløvet på stranden og langs bassenget. I morgen kveld setter vi kusen tilbake mot Bangkok.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (3)

0
anbefalinger

Silje - 18.10.2011 - 21:26

uten tittel

besteforeldre steinene kunne dere vært foruten altså!! :PStine og Hege; Dere e jo blitt brune :O og Hege; Du har fått langt hår!! shiit! Og Linn; Snart kommer du hjem igjen til oss :D Gleder meg!

Kos dere videre i Thailand! Så snakkes vi jenter


0
anbefalinger

Hege - 21.10.2011 - 4:28

RE: SIlje

Bestefar og Bestemor var litt småekkelt, men men.. Håret forsvinner i Australia, gleder meg masse :)


0
anbefalinger

SØSTEREN - 26.10.2011 - 12:53

Intressant infallsvinkel til en uke i paradis???

Først noen fantastiske bilder av sol og måne, så blander dere inn bestemor og bestefar?? Hvor hører de til i paradis? Og Una med armbrøst, hjelp....... er ikke mer å si om den saken. Vet dere hva som hører til en kassett?? Det manglet nemlig på bilde altså. Hva gjør de egentlig med gasoline på glassflasker? Håper ikke det er mange fulle og sjanglende mennesker med en sigarett i nærheten av det stativet, hm............. Hold dere langt unna, slik at ikke alt går i luften:)

Klem og sees neste gang jeg får muligheten til å se på siden deres:)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til