Bangkok, round 2

Tilbake til Bangkok og flomtrusselen, men vi lar ikke det stoppe oss gjør vi vel?

Torsdag ankom vi Bangkok med toget kl 5.30 om morgenen, hooket en taxi og kom oss til New Joe Guesthouse (samme som sist) hvor vi kollapset i sengene. Senere spiste vi frokost på Ranee før vi delte oss og gjorde litt forskjellig ting. Una og Ragnhild dro til Grand Palace hvor de ble kjent med to israelske jenter og så på Emerald Buddha og Royal Palace. Stig og Linn dro på marked og shoppet litt, men det store markedet de egentlig ville på var stengt på hverdager. Hege og Stine hang på hotellet. På kvelden spilte Ragnhild, Una, Stine og Hege biljard på en irsk pub. Folk i Bangkok begynte å bygge opp murer utenfor dørene sine i tilfelle det skulle bli flom. Litt foruroligende.

 

Fredag dro Ragnhild tidlig med fly til Filippinene. Vi andre dro til Bangkoks største kjøpesenter MBK og tilbragte en stund der. Hege og Una besøkte Madame Tussauds voksfigurer og hadde det voldsomt artig med blant annet Jack Sparrow og Brad Pitt. Ganske dyrt, men vel verdt det. Stig, Linn og Stine spilte i stedet bowling på MBK. Stine, Hege og Linn fikk forresten også vokset armhulene (angst).

 

I går gikk vi rundt i Kao San Road og gjorde egentlig ikke så mye annet. Stig og Linn fikk seg en fiskemassasje. På kvelden gikk vi den irske puben og spilte biljard igjen. I 23-tiden fant Stine, Una og Stig ut at de skulle prøve å spise noen av de friterte insektene som ble solgt utenfor, og som sagt så gjort. Både gresshopper, larver og sikader ble inntatt. Det hele smakte stort sett frityrolje og gikk greit ned. Stine og Stig skylte dem ned med noen kyllingvinger.

 

I kveld går altså turen til Australia hvor vi vil ankomme en eller annen gang i morgen. Tvillingenes fly går kl 18 og Una og Linn sitt fly går rundt kl 24. Stig sitt fly hjem til Norge går noenlunde samtidig. Så i dag blir det stort sett venting, venting og mer venting.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (1)

0
anbefalinger

SØSTEREN - 26.10.2011 - 12:46

ÆSSSSSSSSSJJJJJJ

Spiser dere gresshopper og makk også nå? Er det ny diett du skal fortsette med når du kommer hjem Una. Imponert over tåspiss dansingen din og at du ikke gikk amokk med Brad Pitt dukken:) Ingen kyss på Jack Sparrow, det er ikke bra, han er jo sååååååå bedårende:) Lurer også på om dere sover noe som helst. Store søster klemmer til deg og dere. Ta vare på hverandre og god tur videre:)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til