Whitsunday Cruise

På seiltur rundt Whitsunday Islands med snorkling på Great Barrier Reef.

Dag 1
Om kvelden før båtturen fikk vi vite at vi kom oss med på en båt som het Avatar, det var en ganske stor båt og en såkalt party-båt. Vi tok det vi fikk og var fornøyd med det. Om morgenen stod vi tidlig opp og sjekket inn, for å være sikker på at alt var i orden. Da fikk vi vite at Avatar hadde kantret og vi var tilbake på den orginale båten Mandrake, som heldigvis ikke var en festbåt.


De andre på med-seilerne var 3 tyskere, en fra Holland, en fra Taiwan og en hyggelig gammel pensjonist fra England, pluss skipper Phil og kona Deb.


Vi ble kjent med gjengen på båten mens vi seilte. Etter noen timer kom vi fram til et fint snorklested. Vi snorklet mens det var solnedgang, så lyset var dessverre ikke så bra. Vi kom opp av vannet til nytraktet kaffe, te og kjeks. Vi ankret opp for kvelden og spiste god hjemmelaget middag bestående av spaghetti. Om kvelden satt vi ute på dekk og kikket på stjernene.


Dag 2
Seilingen begynte tidlig om morgenen, før vi hadde stått opp. Da vi våknet ble det litt for mye gynging for Hege, som enda ikke hadde fått tid til å ta en sjøsyketablett. Hun holdt på å besvime på do, men klarte heldigvis og komme seg opp på dekk før det gikk alt for gale. Etter 5 minutter var hun heldigvis fin igjen og kunne nyte dagen med resten av gjengen.


Vi kom oss til Whitehaven Beach, som er en av verdens hviteste strender. Sanden var så fin at det var nesten som å gå på mel. Der var vi i nesten 2 timer, hvor vi koste oss i vannet og på stranden. Tilbake i båten seilte vi til Hook Island, hvor vi atter en gang måtte ikle oss stingersuits og snorkel. Det var en ufattelig flott snorkelplass, med mye fargerik rev og fisker. Hege og Stine så en kjempestor fisk, som de dessverre ikke fikk noe bilde av.


Vi tilbrakte resten av kvelden på dekk, hvor vi nøt solnedgangen og flott stjernehimmel.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (9)

0
anbefalinger

Ove - 30.10.2011 - 8:33

Paradis

Ser ut som om dere har vært i paradiset.....


0
anbefalinger

Norvald - 30.10.2011 - 8:37

Seiltur

Misunner dere seilturen og badingen.

Her hjemme er det fortsatt bare regn og vind som gjelder.


0
anbefalinger

Stig - 30.10.2011 - 17:06

Misunnelig :P

Dere må slutte å legge ut alle disse bildene av landskap og natur. Blir så misunnelig her hjemme i regnfulle Bergen. :P Neida, fint at dere koser dere! Håper dere har hatt en aller tides båttur. :)


0
anbefalinger

Linn (den store, gifte utgaven som ble sparket av sin kjære hest!) - 31.10.2011 - 21:07

Så digg!

Det så rett og slett drit-digg ut... (med unntak av sjøsyken!)

Hilste dere til haien fra din mor, Linn? ;-)


0
anbefalinger

Nina - 01.11.2011 - 7:30

Hege og Stines ultimate BFF

Jeg er så glad for at jeg er her hjemme i Bergen hvor det regner og blåser nordavind 6 og en halv dager i uken når jeg ser hvor fælt dere har det på reisen i den forderdelige solen med turkis hav og hvite strender. Huff. Håper jeg aldri må gjennom noe slikt. Husk: Det er aldri for sent å snu!

;P

Fra absolutt ikke misunnelige Nina


0
anbefalinger

Lini - 01.11.2011 - 22:31

Savner katten

Ser flott ut. Ekstra gøy å se at dere gjør sirkus på reisen deres. Skal komme bedre i gang med lesingen av bloggen deres. Håper dere koser dere glugg ihjel.


0
anbefalinger

Silje - 01.11.2011 - 23:24

Også den ulitmate BFF.

Enig Nina! :) Her koser vi oss med stearinlys og nyter at det blir mørkt ute kl 17! Koselig, med andre ord!

Vi har forresten kjøpt oss ny bil!

Suss


0
anbefalinger

Christel - 07.11.2011 - 10:24

Hallelujah!

Det ser så magisk ut alt sammen. Opplevelsene virker å være så mange at det er utrolig. Blir vel dvaletid i noen måneder når dere kommer hjem for å få hvilt ut etter noe sånt som dette. Pluss det blir kjipa å våkne i samme by hver eneste dag, med de samme kjedelige rutinene uke etter uke. Ikke glem å puste og nyte litt mellom slagene.


0
anbefalinger

SØSTEREN - 16.11.2011 - 20:23

TØFT

Elsker folk med dykkermasker på, det er bare det hotteste som finnes:) Sant det er kult å dykke. Akkurat dette må jeg si at jeg misunner dere. Er dere aller fortsatt venner??? også en bragd i seg selv. Kos dere videre.


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til