Brisbane

Shopping, dyrehage, norsk film og bading.

Dag 1

Vel, vi lette oss frem til et hostel og sjekket inn, lette oss frem til en bilvask og vasket bilen, og lette oss frem til depoet der vi skulle levere inn bilene våre. Det var både en lettelse og litt trist å levere dem fra oss. Vi tok bussen inn til sentrum og spiste på Hungry Jacks (Burger King). Det var ikke spesielt godt... Vi tuslet tilbake til hostellet og tok en tidlig kveld.

 

Dag 2

Vi sjekket ut av hostellet og sjekket inn på et annet hostell (der vi egentlig ville bo hele tiden, men det var fullt dagen før). Etterpå dro Una og Linn tilbake til bildepotet og fylte ut noen papirer de hadde glemt. Stine og Hege shoppet litt i sentrum, og det gjorde Una og Linn også når de var ferdige. Vi hadde det ganske artig på Target da vi prøvde på ulike fancy hatter (slike som britiske damer bruker på hesteveddeløp). Vi spiste taco til middag. På kvelden gikk Una og Stine på Ladies Night på baren under hostellet. Hege og Linn var slitne så de ble på rommet. Veldig artig kveld med gratis champagne og jordbær, biljard, dansing og litt spesiell underholdning.

 

Dag 3

Una og Linn dro til Lone Pine Koala Sanctuary, en slags dyrehage for dyr som har blitt skadet eller fanget av krypskyttere. Hovedgrunnen til at vi ville dra hit var at de hadde nebbdyr, som vi ikke hadde sett enda. Nebbdyret var veldig aktivt og lette etter mat i akvariet sitt ved hjelp av nebbet sitt. Det var veldig fint. Vi så også tasmanske djevler, ulike fugler, wombater, reptiler, possumer og emuer. Una tok også et bilde med den nydelige koalaen Yulara. Her fikk vi også se kenguruer med joeyer i pungen sin.

 

Stine og Hege så seg rundt i byen, gikk langs elvebredden og gikk til frisøren og klippet seg. De ble veldig fine. På kvelden gikk vi alle på Down Under og spiste biff til 10 dollar før vi gikk til Tribal Cinema og så Trolljegeren! Norsk film på australsk kino fordi vi tilfeldigvis kom til Brisbane under den internasjonale filmfestivalen (BIFF)! Kinosalen var stappfull og det virket som om filmen ble godt motatt.

 

Dag 4

Vi booket turen herfra til Sydney og de ulike hostellene vi skal bo på nedover Gold Coast. Etterpå gikk vi til den kunstige lagunen de har laget langs elven og badet. Stine og Hege tok seg også en tur i Wheel of Brisbane, et stort pariserhjul langs elvebredden med utsikt over byen. På kvelden skulle Hege og Stine treffe en kompis, men han kunne ikke møte dem likevel. I stedet gikk Una, Stine og Hege på baren under hostellet og spilte beerpong. Una og Stine ble slått ut i første runde, men Hege og Benji (tilfeldig partner) kom helt til finalen. De tapte, men fikk gratis drikkebonger i premie. Vi spilte også biljard og danset litt. Linn ble igjen på rommet og skypet med Stig.

 

Dag 5

I dag var Stine, Linn og Hege på omvisning på det lokale bryggeriet XXXX Gold. mens Una gikk på sightseeing i byen. På kvelden gikk Linn og Hege en tur og tok bilder av en opplyst bro og fullmånen.  I morgen drar vi videre med buss til Surfers Paradise.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (3)

0
anbefalinger

Linn den reisende - 12.11.2011 - 3:54

Surfers Paradise

Nå er vi ankommet Surfers Paradise. Her blir vi værende i noen dager før vi drar videre sør til Byron Bay. :)


0
anbefalinger

SØSTEREN - 16.11.2011 - 20:41

Fantastisk fullmåne:)

Liker veldig godt transformator kunst, det hadde vært kult om dere kunne tatt den ideen med dere hjem til Bergen, slik at vi kunne fått litt farge på de også her i byen. Masse fine dyr og nydelige bilder. Hva skjer på en ladys night?? Bare lurer, er det bare damer, eller er det sjekking, for det er vel ikke lov???


0
anbefalinger

Una - 17.11.2011 - 2:15

Mannlig stripper

Besvarer det spm ditt Søster?


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til