Auckland

Vi kom, vi så, vi gikk på tur.

Søndag 04.12
Vi stod opp kl 3 om natten for å komme oss på flyet til Auckland kl 6. Heisen hengte seg opp på vei ned i resepsjonen, men heldigvis startet den igjen etter en stund. På flyplassen fikk vi beskjed om at vi måtte vise dokumentasjon på at vi skulle ut av New Zealand igjen og Stine og Hege ble henvist til en salgsbod der de kunne få printet ut papirene sine. Problemet var at denne ikke åpnet før etter en halvtime. Da alt var på stell kom vi oss endelig gjennom sikkerhetskontrollen og inn på flyet. Her hadde vi igjen individuelle tver i stolryggene foran oss og flyturen ble tilbragt med tv-titting og soving.

Da vi landet i Auckland måtte vi hive all mat vi hadde med oss da dette er ulovlig å ta med inn i landet. Bagasjen vår ble sniffet på av en av kontrollørenes hunder og det viste seg at den reagerte på et eple som Linn allerede hadde hevet. Vi kom oss gjennom tollen uten problemer og på andre siden stod Ragnhild og tok i mot oss (med skilt med navnene våre på).

 

Det høljet ned og vi skyndtet oss inn i en buss til sentrum. Etter å ha sjekket inn på hostellet gikk vi og spiste på en foodcourt i nærheten. Ragnhild måtte dra etterpå fordi hun skulle på en bryllupsforberedelses-ting med den gamle vertsfamilien sin. Vi snoket litt rundt i diverse butikker i hovedgaten og tok en tidlig kveld. Alle var nokså slitne.

 

Mandag 05.12
I dag hadde vi egentlig planlagt å ta en tur ut på en vulkansk øy som ligger rett utenfor sentrum og som oppstod for baren 600 år siden. Dessverre tok det litt lenger tid en planlagt å bestille diverse turer vi skal på i tiden fremover så vi fant til slutt ut at vi måtte ta det når vi kommer tilbake til Auckland. I stedet dro vi hjem til familien til Ragnhild og spiste middag hos dem. Veldig koselige folk. På veien dit gikk vi også gjennom den gamle skolen til Ragnhild og så på den. Etterpå gikk vi opp på Mount Eden, den høyeste vulkanen i Auckland, og så på utsikten derfra. Vi møtte en hyggelig fyr med en utrolig søt hund på veien opp og lekte litt med den.

 

I morgen tidlig drar vi videre til Rotorua.

 Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (2)

0
anbefalinger

Tara - 06.12.2011 - 8:32

sweetasbro!

Jaa! NZ! Kos dikka kjempe mykje! :D


0
anbefalinger

veslemøy mjelde - 07.12.2011 - 17:49

jorden rundt

Flotte bilder dere har tatt :) Ønsker dere God tur i Rotorua :)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til