Rotorua

Byen lukter, men vi har likevel kost oss med bad i varme kilder, søte kiwier og små hobbiter.

Dag 1

Vi ankom Rotorua tirsdag 6 desember. Etter innsjekk og klesskift, dro vi ut for å utforske byen. Vi havnet i en park med høy klatrepyramide og lekestativ. Parken hadde også en del gjørmehull og varme kilder som boblet og spydde ut illeluktende damp.

 

Dag 2

Vi busset ut til Kiwi-reservatet som lå rett utenfor byen. Her hadde de mange flotte og fargerike fugler, men høydepunktet var nok de søte små kiwiene. Kiwier er New Zealands nasjonalfugl og de ser ut som små pelsdotter med langt nebb. Vi fikk dessverre ikke lov til å ta bilder av dem, så derfor får dere bilder av den utsoppede sorten.

På kvelden dro vi til Polynesisk Spa. Her var det varme kilder med temperatur fra 38 - 43 grader. Etter en avslappende slutt på kvelden dro Hege og Stine på butikken. Der var Julenissen kommet på besøk, med en stor sekk med presanger. Heldigvis hadde de vært så snille at de fikk presanger. Stine ble forært med en minnepen, mens Hege fikk en kulepen og en drage. Hege ble litt skuffet, men ble glad igjen ta hun fant ut at dragen kunne fargelegges. Kvelden var reddet.

 

Dag 3

Vi var alle spente på dagens eventyr - besøk i Hobbiton, filmsettet som ble brukt i Ringenes Herre trilogien og den nye Hobbiten filmen. Være var på sitt beste og på veien ut dit kjørte vi gjennom landskap som kunne vært tatt rett ut av filmene. Vi ankom settet og det var som å gå rett inn i Tolkiens verden. Filmingen her var ferdig for bare noen uker siden, så rekvisittene var enda ikke tatt vekk og hobbithusene var nylig bygget opp igjen. Det var rett og slett magisk.

Vi måtte dessverre skrive under på en taushetsklasus før vi fikk komme inn, så derfor kan vi ikke dele bilder av denne fantastiske opplevelsen.

I ettermiddag har vi slappet av ved bassenget. Noen av oss har klart å bli litt solbrent, men vi overlever nok. Ragnhild, Linn og Una havnet og tilfeldigvis på et marked. Her ble innkjøp av julepresanger og inntatt store mengder med mat.

 Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (3)

0
anbefalinger

Ove og Marit - 08.12.2011 - 19:00

Fint vær

"Kjedelig" å se det fine været og de store isene, når vi snør, regner og blåser vekk! Kos dere.

PSHege og Stine: har ennå ikke fått ønskelisten.


0
anbefalinger

veslemøy mjelde - 08.12.2011 - 19:51

jorden rundt

Så spennede å se hvor Ringenes Herre ble spilt inn :) Vi skal tur til Manchester på fotballkamp og shopping :) litt mindre spennede enn det dere opplever ;) kose deg Una og dere andre !


0
anbefalinger

Laila - 08.12.2011 - 21:09

Til Hege

Takker for siste kort, og de andre vi har fått! Vi henger dem på tavlen så alle kan se. Du blir stadig spurt etter fra foreldrenes side, og barna snakker jo om "Hægge" ennå. Har fulgt med på bloggen og det ser ut som dere har det helt fantastisk! Skal hilse fra alle på jobb og ønske deg en riktig god jul, hvor enn den feires!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til