Queenstown

Hege og Stine dro til sør-øyen for å oppleve New Zealands fantastiske natur. Velkommen til Norge.

Etter en kort fly tur, landet vi trygt i Queenstown. Den beste beskrivelsen av byen er enkelt og greit Voss - bare litt større. Her kan man gjøre det meste av adrenalin-søkende aktiviteter som Bungeejumping, paragliding, fallskjermhopping og rafting, for å nevne noen. Vi gjorde ingen av delene. Det nærmeste vi kom til ekstremsport var Luging, ett slags akebrett på hjul ned Bobs Peak. Det var såpass artig at vi gjorde det hele to ganger. Etterpå gikk vi en runde på fjellet.

Hvis du ikke er veldig opptatt av ekstremsport, så er det ikke så veldig mye å gjøre her, men dagene har likevel gått fort. Vi har til og med dristet oss til et måltid på restaurant!


Imorgen drar vi til Te Anau, også kalt Gateway to the Fiordlands, før vi drar videre til Milford Sound, som også er hele grunnen til at vi reiste til sør-øyen.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (2)

0
anbefalinger

Ove og Marit - 15.12.2011 - 14:26

Å vestland,vestland

Høye fjell og dype daler. Ser fantastisk flott ut. "Kort" vei til sydpolen ser det ut som. Er sommeren kommet? Her regner vi vekk.


0
anbefalinger

Hege - 18.12.2011 - 8:15

Sommer

Sommeren er kommet, men forsatt kaldt om kvelden. Vet ikke hvordan det er oppe på nord øyen, men det finner vi ut av imorgen! Kos dere i regnet


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til