Bay of Islands / Paihia

Busstrøbbel, avslapping, fergetur og boblebad.

Som dere gjerne allerede vet gikk ikke alt etter planen da vi skulle forflytte oss fra Tapuo til Paihia (Bay of Islands) via Auckland på onsdag. Bussen vår var forsinket til Auckland, så bussen videre til Paihia kjørte uten oss, men med Ragnhild inni. Dette var det imidlertid ingenting vi kunne gjøre noe med, da det ikke gikk noen buss videre før neste morgen. Vi ble pent nødt til å avbestille hotell i Pahia og finne oss et bosted i Auckland. Dette viste seg å være litt vanskeligere enn antatt, da de to første hostellene vi prøvde var fullbooket. Ette rlitt om og men fikk vi et greit sted å bo, og ting ordnet seg til slutt. Men dagen ble mye lengre enn det som var planlagt, og vi var slitne begge to.


Onsdag, 14.12.11
08.30 var vi ombord i bussen og på vei mot Paihia. Herlig! Omsider begynte ting å gå etter planen igjen. Omtrentlig 4 timer seinere var vi framme og konstanterte at dette badeparadiset var fanget i skikkelig drittvær. Hurra. Vi fant Ragnhild i resepsjonen, og vi ble alle enige om å ikke gjøre all verden denne dagen. Vi gikk oss en liten tur Paihia sentrum (en koselig liten gate med dyre restauranter og ymse turistfeller), før vi trakk oss tilbake på rommet vårt. Der så vi på film og slappet av. Utover kvelden spanten vi på oss god pizza til middag, og seinere spilte vi ørten slag med biljard.

Torsdag, 15.12.11
Vi våknet til enda mer regn, og humøret var snodig nok ikke det beste. Likevel fant vi ut at vi ikke skulle la oss stoppe av vrange værguder, og bestemte oss for å ta fergen over til Russell. Da vi var komt litt utpå sjøen begynte det plutselig å klarne opp, og solen viste seg. Bay of Islands var akutt et mye bedre sted å befinne seg. Det første vi gjorde da vi kom i land var å innta søtpotetchips og store mengder is. Livet er herlig. Etterpå bedrev vi sightseeing rundtom på stedet, hvor vi blant annet var inni New Zealnds eldste kirke, bygget i 1836. Vi kan innrømme at vi ikke var voldsomt imponert, men så er ikke om lag 200 år en voldsom alder sammenlignet med mange av byggene i Norge og ellers i Europa. Vi var også en tur på stranden hvor vi lekte med en søt hund.Tilbake i Paihia var i en tur innom "Bondens marked" hvor vi kjøpte deilige jordbær, nesten like gode som norske (men bare nesten). Seinere ble det litt soling på altanen på rommet vårt, før vi hoppet i bassenget. Vi har både kaldt (altså normalt) basseng, og herlig, varmt boblebad. Skikkelig luksus med andre ord! Vi ble liggende i bløt en times tid før resten av kvelden ble tilbrakt i avslappingsmodus.I dag har vi tatt bussen tilbake til Auckland, og alt er bra. :)Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (4)

0
anbefalinger

Lene - 16.12.2011 - 9:17

Home & Away

Har du forresten sett noe til Summer Bay (Palm Beach)?


0
anbefalinger

Ma-Tos - 16.12.2011 - 12:17

Hjertemodus

Nyt sommeren og detgodværet som er,mens dere ennå kan.

Lengter hjertene litt hjem nå?

Når flyr dere til NY? Vil dere legge ut litt bilder og brev derfra?


0
anbefalinger

Una - 16.12.2011 - 22:15

Hjemlengsel

Gleder meg til å komme hjem nå ja... Blitt litt problemer med flyet. Jeg kan ikke fly hjem 3. jan for da må jeg betale 5000 kr ekstra. Så jeg må fly hjem 1, 5 og 6 jan i stedet. Må diskutere med Helene. Skal legge opp innlegg fra NY ja. Vi flyr i morgen kveld :)


0
anbefalinger

Linn - 16.12.2011 - 22:24

Home & Away

Har ikke sett noe til Summer Bay, nei. Det ligger litt nord for Sydney hvis ikke jeg tar helt feil. Var tenkt å reise en tur dit da vi var i Sydney, men fant ut det ble for langt. :)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til