New York - Una uten Linn

Linn har dratt, men Una og Helene holder stand i "the City of Dreams".

Torsdag 22.12
Den siste dagen til Linn var jeg litt pjusk så jeg ble værende på hostellet mens hun og Helene dro for å utforske Central Park litt før drosjen kom og hentet henne. Det var litt rart å sende henne avgårde til flyplassen, men sånn er nå en gang livet. Nesten 6 mnd med konstant kontakt var over.

 

Helene og jeg dro til sentrum for å se etter stoff til sirkuskostymene hennes og vi endte opp på et sted som het Spandex House. Jeg var plutselig fanget i glitter-helvete, men Helene lovet å sy en skinnende drakt til meg til neste Melodi Grand Prix, så da var det ikke så ille likevel. Vi fikk også tak i billige billetter til en forestilling med et kinesisk sirkus og de var helt fantastiske. Spesielt en lite utdrag fra sirkusversjonen av Svanesjøen var magisk.

 


Fredag 23.12
Jeg fant billige billetter på nettet til en snyirkusforestilling som Helene gjerne ville se og vi tok subwayen langt avgårde for å finne frem til teateret. Forestillingen var veldig spesiell og tok nesten pusten fra meg. Jeg tror det er den beste nysirkusforestillingen jeg noensinne har sett. Etterpå møtte vi Anthony og spiste middag, før vi dro for å luske rundt sceneinngangen til musikalen "How to succeed in business without really trying"i håp om å få en autograf fra Daniel Radcliffe. Jeg begynte meget fort å føle meg som en stalker og fant ut at det var best at vi gikk derfra.

 

Lørdag 24.12
Julaften! Hurra hurra hurra og alle hjerte gleder seg! Hva gjør man på julaften i New York? Jo man går på Madame Tussauds og mingler med voks-kjendiser selvsagt! Vi hadde det veldig artig med de ulike statuene og brukte laaang tid. Etterpå spiste vi en bedre middag på T.G.I. Fridays før vi gjorde litt mer juleshopping. Vi skulle egentlig være med Anthony på kvelden, men subwayen fikk problemer og han kom seg aldri til hostellet vårt. Jeg hadde en veldig koselig skype-samtale med familien og fikk se på når de åpnet julegavene sine fra meg.

 

Søndag 25.12
1. juledag er dagen da amerikanerne feirer jul og dermed er alt stengt denne dagen. Heldigvis visste vi råd og tilbragte dagen med å utforske Central Park. Vi lekte i løvet, klatret i trær, tok bilder med diverse statuer og spiste honning-ristede mandler. Da vi kom tilbake til hostellet så vi "Tre nøtter til Askepott", og kjente egentlig for første gang litt på julestemningen. Anthony kom etter hvert innom og vi gikk på en indisk restaurant og spiste middag før vi gikk tilbake til hostellet og så "Love Actually". Julestemningen var nå ordentlig på plass.

 

Mandag 26.12
I dag har vi gjort unna alt som skulle handles av julegaver og andre gaver til slekt og venner. Og det ble en del. Etterpå tok vi turen til Museum of Sex som viste seg å være en ganske stor skuffelse da det stort sett handlet om lovgivning rundt pornografisk materiale. Og lukten inne på stedet var mildt sagt dodgy. Vi kom oss ganske kjapt ut igjen og møtte i stedet Anthony og stakk til Chinatown og Little Italy. Her gikk vi rundt og så i artige butikker, spiste pizza og fikk i oss noen heftige sukkerbomber av noen desserter.

 

I morgen skal vi ta bussen til Washington DC der vi skal tilbringe tre dager med å utforske byen og Smithsonian.

 Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (1)

0
anbefalinger

Linn - 27.12.2011 - 15:46

God jul

Ser ut som om livet går videre uten meg. ;) Fint at dere koser dere videre. Gleder meg til nytt innlegg fra Washington om noen dager. Juleklem fra Linn og Stig.


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til