Auckland

Hege og Stine har hatt noen daffe dager i Auckland og en fantastisk jul sammen med Ragnhild og familien Rishworth

Etter en kort flytur ankom vi Auckland igjen, etter vi hadde vært noen dager på vakre sør-øyen. Her skulle vi være en uke, og planen var å ikke gjøre så veldig mye. Vi kom oss på museumet, der de hadde en slags C.S.I opplevelsesrom. Tingen var at man skulle finne ut hvem som hadde drept Professor Felix. Det var artig, men kanskje litt for lett. Vi fikk også tatt oss en tur ut på vulkanøyen Rangitoto. Vi trasket opp til toppen og der var det fantastisk utsikt mot byen. Krateret var ganske stort, men gjennomgrodd, vi endte likevel opp med å gå en runde rundt det, før vi vandret mot lavahulene. Her var vi dessverre så pinglete at vi ikke turte å gå inn! Det var så mye spindelvev og i tillegg hadde vi glemt hodelyktene våre. Om kveldene har vi bare slappet av på rommet, som vi har hatt helt for oss selv, sett på tv og vaert på kino for å se Tintin.

 

 

Etter noen avslappende dager i Auckland, var plutselig julen kommet over oss. I år feiret vi julen på ekte Kiwi-vis, sammen med Ragnhild og henes vertsfamilie Rishworth. Vi ble invitert på jule / bursdagsbrunch (det var ogå Ragnhilds bursdag nemlig) hvor pappaen i familien disket opp med baguetter med bacon og løk, mens Ragnhild hadde ansvar for den norske retten: Grøt, med den obligatoriske mandelen! Pappaen fikk mandelen, men New Zealand har stor mangel på marsipangriser (nesten like stor som Norge har på smør), så han fikk sjokoladefisker i stedet. Etter ett godt måltid, kjørte vi og Ragnhild og Josie (den ene datteren) til stranden for å "tæne" og bade. Det var faktisk ikke helt feil å bade på julaften, men det ga riktignok ikke noe mer julestemning heller. Så var tiden kommet for å dra ut på hytten. Der skulle vi vaere i 2 dager, sammen med resten av den store familien.

 

 

Hytten deres var grådig fin og lå perfekt til på en klippe over stranden. Det føltes nesten som at vi kunne se til Australia! I New Zealand feirer de jul pa 1. juledag og da kom også store deler av familien på besøk. Men før alt brakte løs, tok vi en tur på stranden igjen. Det var svart sand på stranden, med litt jern i, så det var som å gå på ett hav av glitter. Veldig stilig. Vannet var ganske kaldt, men det var store bølger som vi kunne leke i. Kjempegøy. Da vi kom tilbake var julefeiringen startet for fult, med god mat og drikke og veldig mange mennesker. Maten var veldig god, folkene veldig hyggelig og vi hadde det kjempearitg. Ut på ettermiddagen kjørte vi til en annen strand og lekte mer i bølgene, mens noen av de andre surfet. Om kvelden åpnet vi gaver og spilte Trivia Puirsuit. Julen var i år veldig utradisjonell, men vi har blitt tatt godt imot av alle sammen og kost oss mye.

 

 

Idag har vi reist tilbake til Sydney. Vi er litt sliten, siden vi har vært våken siden 2.30, så planen idag er å slappe av og daffe på rommet.

- over og ut!Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (3)

0
anbefalinger

Ingrid - 27.12.2011 - 10:07

God tur videre!

Minner, minner!

Fantastisk sted og flotte folk, ikke sant?

Hilsen Mora til Ragnhild


0
anbefalinger

Linn - 27.12.2011 - 15:33

God jul

Ser ut som om dere har storkost dere på New Zealand og fering sammen med Ragnhild og vertsfamilien. Litt artig å se at dere gjorde mye av det samme so oss i Auckland. Ikke helt feil med bading på julaften nei. Kose dere videre i Sydney. Og god tur hjem til Ragnhild. Juleklem fra Linn og Stig :)


0
anbefalinger

Marit og Ove - 28.12.2011 - 10:00

Julefeiring

Takk til familien Rishworth som tok seg av våre søte små i julen!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til