Sydney

Romjulen i Sydney har vært fylt med mye gåing, enda flere bilder av operahuset og en tur til Bondi Beach

Endelig tilbake i Sydney kom vi oss kjapt til hotellet (ja hotellet) vi hadde bestilt. Det var dessverre ikke like sentralt som sist gang vi var her, men siden vi bestillte litt seint, så var det bare dette som hadde noen lunde overkommelig pris. Det er ett lite stykke å gå til handlegaten og operahuset, men vi trenger all den "treningen" vi kan få til Inca Trail, så det gjør ingenting. Det har heller ikke kjøkken, så vi overlever på rett i koppen supper og frukt.

 

Sydney har nå blitt fylt opp med enda flere turister og nesten alle de lokale har juleferie, så handlegaten, George St., har vært fullpakket med mennesker. Det har ikke hindret oss i å tråle gåten etter ny iPod og kameralinse til Stine, mens Hege har vaert på kjiperen og ikke kjøpt seg noe som helst.

 


En av dagene var vi også en tur på det Australske Museet, der de hadde en fantastisk dinosaur utstilling. De hadde noen skjellett som nesten var komplett, flere fosiler og dinosauregg. I tillegg hadde de en skjelettutstilling, med skjelletter fra mennesker og dyr. Ganske stilig egentlig. Vi gikk også innom Årets Naturfotografier utstilningen. Der var det flere ukjente norske fotgrafer som hadde vunnet priser. Fin inspirasjon og veldig artig å se at vi klarer oss så godt i utlandet. Den ene kvelden gikk vi til operahuset for å ta bilde av det i solnedgang og finne ut hvor vi skal stå for å se fyrverkeriet på nyttårsaften.

 

Dagen før den store dagen dro ut til Bondi for å slappe av. Det er Sydneys "se-og-bli-sett" strand, og den skuffet ikke - det var menn i små speedoer og damer i enda mindre bikinier. Bondi er kjent for sterk undervannsstrøm på nordsiden, hvor vi befant oss, de strømmen for Backpackers’ Express, fordi det er her alle backpackere befinner seg, fordi de ikke gidder å gå lenger sør på stranden, til tryggere vann. Men før vi gikk for å bade, la vi oss godt til rette på sanden for å sole oss litt. Bølgene var skikkelig store, så vi turte ikke å gå så langt ut da vi endelig dristet oss ned til vannet. Etter noen timer tok vi bussen tilbake til sentrum og om kvelden så vi Deathly Hallows: pt. 2 og mange episoder av American Horror Story.

 

Idag våkent vi opp til regn! Er det ikke typisk? Forhåpentligvis letter det i løpet av dagen. Vi har planer om å komme oss ut til Mrs Macquaries Point for å se fyrverkeriet, men vi har hørt rykter om at vi må komme ganske tidlig (type 13), så vi vet ikke om vi får plass. Men vi har en liten backup plan i ernet, så det ordner seg uansett til slutt.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (4)

0
anbefalinger

Mamma og pappa - 31.12.2011 - 10:39

Godt nytt år!

Godt nytt år til våre søte små! Vi er i Myrkdalen og skal ut på skitur. Fint vær og minus tre grader. Litt av en kontrast til Bonday Beach. Kos dere.


0
anbefalinger

Linn - 31.12.2011 - 12:00

Godt nyttår

Fint å se at dere koser dere i Sydney og har fått stort sett brukbart vær. Flott å få se Bondi Beach, om enn på bildet. Kose dere i kveld, og godt nyttår. Gleder meg til bilder. :) Nå er jeg på jobb, så her er det tilbake til hverdagen. Misunnelig... Klem Linn


0
anbefalinger

Ruben - 31.12.2011 - 23:20

Godt Nytår

Godt nyttår frå Stord (-: Håper dere storkoste dere på nyttårs aften i Sydney, er full fyr her nå så takker for det gamle og ønsker til lykke med det nye. Neste helg er det full fart i Myrkdalen for min del, ser frem til å følge bloggen deres videre med fornyet interesse i 2012 :D Dere må kose dere riktig i sol og i regn. Nyt eventryet deres og skriv en heftig inlegg fra Inka Trailsen med bilder!!! Stor nyttårsklem og en skjev skål med muserende fra meg til dere begge :D


0
anbefalinger

Nina - 04.01.2012 - 10:42

Hege og Stines ultimate BFF

Hahaha! Selv når vi ikkje snakker med hverandre driver vi med det samme! American Horror Story PWN!

Bra dokkar kosar dokkar!

xxx


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til