Nyttår ved Harbour Bridge

Nyttårsaften måtte feries på klassisk Sydney-vis: i parken med utsikt over Harbour Brigde

Vi kom oss omsider ut døren og til butikken hvor vi kjøpte mat til pikniken vi skulle ha i parket. Dessverre hadde også minst 20.000 andre tenkt samme tanken og vi havnet langt bak i en ganske så lang kø. Etter nesten 2 timer med venting, kom vi endelig inn dørene til parken, the Domain, og vi begynte straks jakten på gode plasser. Vi ville ha plass på Mrs. Macquaries Ponit, som har flott utsikt mot Harbour Bridge og Operahuset, men her var selvfølgelig alle de gode plassen tatt (eller man kunne forhåndsbestille plass og betale 300AUD. Helt uaktuelt). Vi måtte innse at det ikke var noe håp og endte opp med en plass som bare hadde utsikt mot broen. Hege var fornøyd, den beste av de dårligste plassene, mens Stine var litt skuffet.

 

Så var det bare å slå seg ned og begynne ventingen.. I mange timer. Vi spiste, leste, slappet av og spiste litt mer. Klokken 21 fikk vi en liten smakebit av fyrverkeriet, men ingenting kom fra broen, og det som var, var gjemt bak trær og hus, så vi kunne nesten ikke se det.

 

Klokken 23.59 begynte nedtellingen og da klokken ringte inn det nye året, begynte ett fantastik fyrverkerishow, med forskjellige farger og former og det som var. Det skuffet ikke og plutselig var de 15 korteste minuttene av våre liv forbi. Så var det bare å traske hjemover. Da vi kom tilbake oppdaget vi at vi hadde få vin og sjokolade av hotellet. En fin overraskelse.

Så nå er det bare å takke dere hjemme for et fint 2011 og ønske dere alle ett enda bedre 2012!

 

(Neste gang dere høer fra oss har vi reist ganske mangen timer tilbake i tid og til en helt ny verdensdel. Vi gleder oss masse til å oppleve det Sør Amerika har og by på og kan nesten ikke vente med å komme dit) Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (2)

0
anbefalinger

Tante Eli - 08.01.2012 - 13:23

Godt nyttår!!!

Hei hei, godt nyttår,glede meg til flere bilder av fyrverkeriet!!!


0
anbefalinger

Hege og Stine - 09.01.2012 - 0:55

Bilder er på vei!

Det kommer flere bider snart. Internettet her er bare veldig treigt, så vi jobber med saken :)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til