Iguazu Falls

Niagarafossen ta deg en bolle, vi har besøkt Iguazu Falls.

Vi ankom Puerto Iguazu etter en 19 timers busstur i en fryseboks. Det var så kaldt at vi var nødt å ligge i skje mesteparten av natten, selvom det var midtdeler på setene. Men da vi endelig var framme og kunne gå ut av bussen ville vi egentlig bare gå inn igjen, for varmen i Puerto Iguazu er ganske ekstrem. Første dagen ble tilbrakt ved badebassenget før vi gikk å la oss tidlig, fordi vi ikke hadde fått så mye søvn på bussen.

.
Vi stod tidlig opp dagen etter, unngikk frokosten på hostellet (den var ekkel) og kom oss på busstasjonen for å kjøpe bussbilletter til fossen. Ved Inngangen til nasjonalparken ble vi "angrepet" av en gjeng med små søte vaskebjørnlignende dyr som tigget mat. Selvfølgelig var det noen dumme turister som matet de, men ikke oss, for vi vet bedre. Inne i parken gikk vi til informasjonsluken der infomannen la opp en rute til oss. Vi begynte med den nedre stien der vi fikk vårt første syn av Igiazu Falls. Det var et ganske imponerende syn. Etter å ha knipset noen (mange) bilder av fossen, tok vi en båt over til San Matrin′s Island for å se på fossen i en annen vinkel. Det viste seg at det gikk an å bade på øyen, men siden ingen hadde fortalt oss det lå badetøyet glemt på hostellet. Deretter tok vi toget til Devil′s Throat som er den mest imponerede delen. Den var såpass kraftig at vi ble klissvåte selvom vi sto over fossen. Vi sto der i over en time og beundret synet før vi tok kvelden og gikk tilbake til hostellet.

.

Idag bestemte vi oss for å gå i parken litt senere for å unngå de store turistgruppene. Vi var ved inngangen ca. kl 13. Vi gikk den øvre delen, som vi egentilg ikke synes var SÅ imponerende etter synet av Devil′s Throat. Etterpå gikk skulle vi gå til et naturlig basseng for å bade, men ble litt distrahert da Hege fikk øye på sommerfuglen 88, som er en ganske berømt sommerfugl i Iguazu. Til slutt fikk vi dradd oss vekk og atter en gang bega vi oss mot basseng for en velfortjent dukkert. Veien var litt lenger enn det vi forventet, men det ble glemt når vi endelig var framme og kunne slenge oss i det overraskende kalde vannet. Vi spiste lunsjen vår (spagetti fra gårsdagens middag) og tutlet tilbake til hovedstasjoen. Planen nå var å ta en til tur til Devil′s Throat, men vi hadde mistet siste toget med en time. Det hade blitt litt overskyet så vi bestemte oss for å gå hjem.

Imorgen drar vi over til Brasil siden, så stay tuned.

.

(PS. Vi har lagt til litt ekstra tekst og bilder fra Buenos Aires for de som er interessert)Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (5)

0
anbefalinger

Linn og Stig - 05.02.2012 - 11:22

WOW!

Dødsfint område! Tror vi blir nødt til å ta oss en tur til Iguazu en vakker dag. Utrolig flott sted, imponerende fosser. Fine sommerfugler forresten, den 88 va stilig.

Ser forresten at du reddet deg fint inn på siste bildet, Stine, ved å unngå å forsøke å lage fiskemunn. :P Haha!

Kose dykk videre i Brasil. Klem fra Stig og Linn :)


0
anbefalinger

Ove og Marit - 07.02.2012 - 15:26

23

Gratulerer så mye med dagen. Kos dere masse i Brasil.


0
anbefalinger

Linn - 07.02.2012 - 16:26

Burdsag x2! :D

Hipp hurra for de reisende bursdagsbarna. Håper dere får en aldeles fantastisk feiring. :D Stor klem


0
anbefalinger

Tante Eli - 07.02.2012 - 18:26

bursdag

Hei hei begge to.Følger dere med stor glede uke etter uke!!!

Gratulera med dagenenei dag!!!

P.S Fin story i BA!!


0
anbefalinger

Una - 08.02.2012 - 12:59

Nydelig

Wow... Ser ut som jeg må en tur hit også :)


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til