Huacachina og Paracas

Sandboarding i Amerikas Oase og dyreliv på Fattigmanns Galapagos

Vi tok bussen til Ica og derretter taxi til Huacachina - Amerikas Oase. Her traff vi Amy, som vi endte opp med å dele rom med. Vi booket oss inn på sandboarding og dune-buggy tur samme dag. Da vi gikk for å spise mat traff vi Tony, en lokal mann, med verdens beste egenskap for å selge ting. Vi endte opp med å melde oss på grillfest senere på kvelden.
.
Klokken 16 ble vi hentet på hostellet og kjørt i dune buggy (en sandbil) til sanddynene. Vi kjørte rundt i høy hastighet og ble slengt rundt i bilen, nesten som å være på en berg-og-dal bane.. kjempeartig! Vi prøvde også sandboard, som var kjempevanskelig og ikke likt som snowboard i det hele tatt. Så derfor endte vi opp med å ake ned, med hodet først, for visstnok var det tryggere enn å sitte (dette kan nok diskuteres, men var uansett veldig kjekt). Vi oppdaget etterhvert at alle i gruppen vår hadde meldt seg på den samme grillfesten, så derfor endte vi opp med å henge med Damien, Luke, Brodie og Amy resten av oppholdet vårt.
.
To dager senere tok vi bussen til Paracas for å ta båttur ut til Isla Ballestas, også kjent som Fattigmanns Galapagos. Turen varte i litt over to timer og vi så mange fugler, pingviner og sjøløver. Lukten der ute kan faktisk ikke beskrives og flere ganger kjente vi at frokosten var på vei opp. Vi bodde en natt i byen Paracas, for å så ta bussen til Lima dagen etter. Vi tok inn på et flottere hotel, for å nyte luksusen av ordentlig dusj, tv og generel strøm. Dette var egentlig ganske bortkastet, da det var strømbrudd i byen mesteparten av dagen og kvelden., og luksusen vi hadde betalt for ikke virket... Siste middag med Amy ble fortært med levende lys, så det var i bunn og grunn egentlig ganske romantisk. Heldigvis kom strømmen tilbake før vi gikk til sengs og kunne derfor ta en velfortjent dusj.
.
Nå befinner vi oss i Lima hvor vi skal slappe av noen dager, før turen går videre til Cuba!



Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (5)

0
anbefalinger

Tante Eli - 30.04.2012 - 14:38

hilsen

Hei,nå har mormor og jeg lest de siste brevene 'ser helt fanttastisk ut,særlig i inkalandskapet,

Vi ønsker god tur videre!!!!

P,S. Vi skal hente Eirik og Irene på flyplassen nå snart.


0
anbefalinger

Linn - 01.05.2012 - 16:11

Gøy, gøy, gøy!

Dette så gøy ut. :D Kunne tenkt meg å prøve sånne dune-buggy, En tur til stinkende "galapagos" hadde heller ikke vært dumt. ;)


0
anbefalinger

Nina - 10.05.2012 - 15:28

BFF

Fantastisk flott! Syntes jeg så dere i byn fredag, så enten er hele reisen bare oppspinn eller så begynner savnet å bli for stort og jeg ser syner! Men helt seriøst, har ikkje tenkt så mye på dokkar egentligmen no de siste ukene har eg begynt å savne dokkar skikkelig!! korti kjem dykk heimatt? Gleder meg forressten til kort fra hogsmeade!


0
anbefalinger

Silje - 12.05.2012 - 13:19

Re:BFF

Enig med Nina! Men har ikke sett dere i byn da. Blir godt å få dere hjem! Gleder meg til hyttetur (?)


0
anbefalinger

Hege og Stine - 12.05.2012 - 22:44

RE: Silje

Vi gleder oss også til hyttetur! Ikke så alt for lenge til vi kommer hjem nå. Dere får begynne å telle ned til 2. juli


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til