Havana

En reise tilbake til de gode gamle dager

Vi kommer ikke til å legge opp et Lima-innlegg rett og slett fordi vi ikke gjorde noe interessant der - vi gikk på kino to ganger (The Woman in Black og The Vow) og bare trålte gatene i Miraflores, det flotte rikmannsområdet.
.
Turen til Cuba begynte faktisk veldig bra. I sikkerthetskontrollen havnet vi vedsiden av Gene Simmons og resten av Kiss og dets entourage! Vi kunne nesten lukte svetten til Gene, som som alltid var like fin på håret. Stine stod rett vedsiden av Sebastian Bach, han blonde som har vært med i Gilmore Girls, og ble ganske starstruck. Ellers var kjærestene deres ganske facinerende. Hun ene så helt seriøst ut som anorektisk barbie-dukke.
.
Vi ankom Havanatil en flott solnedgang. Da vi kom til casaen vi skulle bo i sto eierne, Victor og Zoe og ventet på oss. Vi bodde fire netter i huset deres og ble godt tatt vare på. Vi ble også invitert i Zoes 72-års dag, som skulle feires den siste dagen vår i Havana.
.
Vi har drukket Mojito og Cuba Libre, trasket rundt i Gamle Havana og kikket på de gamle husene og bilene. Minus de få moderne bilene vi så, var det akkurat som å reise 50 år tilbake i tid. Vi hoppet også på en turbuss som tok oss med til de finere strøkene i Havana. Det var egentlig litt kjedelig, men på den positive siden traff vi Gabriel fra Mexico City, som tilba seg å vise oss rundt i hjembyen sin. En kveld gikk vi langs havet, Malécon, og så på solnedgangen. 1. mai er en stor ting her på Cuba, så da var det parade og taler på Plaza de Revolución, men alt skjedde egentlig om morgenen så vi sov gjennom hele driten. Jaja.Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (6)

0
anbefalinger

Karl Erik - 13.05.2012 - 16:07

Lucky!!! :)

Dere er flinke, og utrolig heldige som får oppleve alt dette!! Good on ya! :)


0
anbefalinger

Linn - 13.05.2012 - 19:42

Biler

Åh, så fantastisk mange tøffe biler! :D Må utvilsomt ta meg en tur til Cuba, det er det ingen tvil om. Bør vel prøve å ta det snarest, slik at landet fortsatt ser ut som det gjør. Men ja, knall!

Forresten veldig misunnelig på dere pga dette voldsomme stjernetreffet deres. Ble det autografer? ;)

Klem


0
anbefalinger

Hege og Stine - 13.05.2012 - 22:36

Autografer

Dessverre ingen autografer og heller ingen bilder. Skylder på fotforbud i sikkerhetskontrollen


0
anbefalinger

Linn - 14.05.2012 - 9:26

Re: Autografer

Synes det er dårlig unnskyldning, altså. :P


0
anbefalinger

Irene - 14.05.2012 - 15:40

Cuba

Åh, Cuba! Nå fikk jeg lyst til å reise tilbake! Heldig dere er :)


0
anbefalinger

Una - 06.06.2012 - 9:55

Postkort

N¨å har jeg fått postkortet fra Cuba! Kjempestilig bilde! Men ikke like kult som de bildene dere har tatt. Elsket bildet med den grønne veggen og den grønne bilen foran... Vil ha det på veggen!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til