Mexico City

Vi har besteget verdens nest største pyramide

Etter en helt forferdelig flytur, som satt skrekken i oss, landet vi endelig i Mexico City. Her var det heldigivs litt kaldere enn i Havana, men forsatt godt og varmt. Det skulle være gratiskonsert med Sir Paul McCartney på Plazaen hvor hostellet vårt lå, så alle gatene inn var sperret av politiet. Da var det eneste vi kunne gjøre var å skru på sjarmen og snakke med politimesteren selv. Etter litt om og men slapp vi inn. Dessverre var Plazaen så full av folk at vi ikke orket å gå på konsert, men vi kunne likevel høre musikken.
.
Andre dagen gjorde vi ikke stort annet enn å vaske klær, tutle rundt og bestille tur til pyramidene.
.
Dag tre ble vi hentet på hostellet av den hyggelige guiden Liz. Vi havnet i en gruppe med fire katolikker, to japanere, en fra Holland ogto amerikanere, Adam og Nate . Vi ble kjørt til the Virgin of Guadalupe, det mest besøkte hellige stedet for katolikker etter Vatikanet. Der ble vi skubbet bort på ett rullebånd og vi rullet forbi det orginalet bildet av Jonfruen, tok ett kjapt bilder og dett var dett. Hele seansen tok ca. 20 sekunder.
.
Deretter kjørte vi mot Aztek Pyramidene, men først var vi innom en workshop . der vi fikk se hvordan de lagde steinkunstverk, mye av det for hånd, og vi fikk også tre gratis tequila shot, hvorav den ene smakte marsipan og var faktisk veldig god.Så var det enedlig på tide å besøke pyramidene. Først fikk vi en liten introduksjon av Liz, før vi fikk klatre opp på Måne Pyramiden. Så gikk vi ned Avenue of Death, før vi klatret opp på Sol Pyramiden, som er den nest største pyramiden i verden.
Om kvelden spiste vi middag med Nate og Adam, før vi satt i baren og tok noen øl.
.
Siste dagen gikk vi helt ned til Antropoligi museet, som skal være ett av de beste i verden. Og det var vi egentlig litt enig i, spesielt den siste utstillingen som var om menneskets evulosjon. Vi fikk til og med se skjellettet til Lucy.
.
Nå befinner vi oss i selveste US of A, nærmere bestemt San Francisco. Men det får dere lese mer om i neste innlegg.Tips en venn | Del p facebook

Kommentarer til artikkelen (0)

Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til