Washington D.C

Museum og sånt i hovedstaden

Etter mange dager i fornøyelsesparker var det godt å endelig komme til en normal by. Washington D.C er en flott by, med mange gamle bygg og monumenter.
Vi hadde på forhånd tenkt at vi skulle gå på noen museer, siden D.C er en av de beste byene i verden på akkurat dette. Valget falt på Smithsonians Air and Space Museum og National History Museum.
.
Air and Space Museum hadde gamle fly, luftballonger og romfartsutstyr og ikke minst planetariet, som kan ta deg med ut i verdensrommet. Vi syns planetariet var så stilig at vi gikk to ganger.
På national History Museum var det dinosaurskjellett, mumier, insekter og mye annet. Det var også en IMAX kino, hvor vi så to filmer - en om det arktiske dyrelivet og en om dinosaurene i Patagonia.
.
Vi var jo selfølgelig også en tur for å se Det Hvite Hus, Washington Monumentet, National Mall, Lincoln Monumentet og Capitol bygget, som forøvrig er helt likt som det på Cuba, bare bitte litt mindre.
.
Nå er vi New York, den aller siste plassen vi skal besøke før vi kommer hjem!Tips en venn | Del p facebook

Sorter etter anbefalinger - Sorter etter dato

Kommentarer til artikkelen (2)

0
anbefalinger

Linn - 30.06.2012 - 7:22

God tur hjem!

Ser ut som om dere har kost dere i WDC. Nyte siste dagene i NY nå også, før dere kommer hjem. God tur hjem, fly forsiktig. ;) Snakkes snart!


0
anbefalinger

Eli - 30.06.2012 - 8:06

Snart hjemme

Hei hei,tenk at nå er snart et år på reise slutt,nyt de siste dagene!!!

Kos dere i New York,ett er mit drømmereisemål!!


Legg til kommentar:


Ditt navn:

Tittel:

Din kommentar:


Legg til